Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie zoganizować event firmowy

Polecane posty

Gość gość

Chciemy zorganizować event firmowy - imprezkę integracyjną - pytanie gdzie w Warszawie zrobić to najlepiej?

Nie tylko gdzie ale też z kim i z jakimi atrakcjami. Polecam skontaktować się z firmą http://www.piknik-event.pl/ , która to zorganizuje wszystko za Ciebie, a Ty masz spokojną głowę i masz pewność, że impreza się uda, bo organizują ją profesjonaliści.

Gość gość
Ja mogę polecić ekipę która zajmie się nagłośnieniem i przygotowaniem oświetlenie. Mozna u nich zamówić tzw mgłę lub dym z agregatu i impreza na 100% dobra zabawa. Polecam firmę http://estradawolomin.pl/.

Ja polecam team najlepszaimpreza.pl ! Czas spędzony na wspólnej zabawie pomógł pracownikom naszej firmy się dotrzeć, lepiej się poznać a przede wszystkim odpocząć od codziennych obowiązków. Polecam!!!

Gość gość
My zawsze sobie gdzieś wyjeżdżamy. N aprzykłąd ostatnio bylismy nad morzem i mieliśmy tam rejs statkiem wynajętym od aquatom.pl. Powiem wam, że rewelacja, wszystkim bardzo się podobało :)

Gość gość
Proponuję coś za stolicą. Bardzo ciekawą ofertę posiada Zajazd u Przemka w Zgierzu. Znajdują się tam dwie sale - Kryształowa i Brylantowa. Bardzo ciekawe menu. W kompleksie znajduję się również Hotel Diament. Blisko Zajazdu znajduję się ośrodek narciarski Malinka. http://www.salakrysztalowa.com.pl/kategorie/s zkolenia-konferencje

Gość Michał

Podbijam pytanie, bo właśnie czegoś takiego szukam.

Gość Wojtass

Szef wynajął salę, a resztą zajmowała się firma amer event. Mieliśmy spotkanie w stylu disco i trzeba był zorganizować sobie strój z lat 70-tych 🙂 Sala była tak dobrze zorganizowana, że naprawdę człowiek przenosił się w czasie. Świetna zabawa 🙂

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Wojtass napisał:

Szef wynajął salę, a resztą zajmowała się firma amer event. Mieliśmy spotkanie w stylu disco i trzeba był zorganizować sobie strój z lat 70-tych 🙂 Sala była tak dobrze zorganizowana, że naprawdę człowiek przenosił się w czasie. Świetna zabawa 🙂

Ja nie polecam. Straszna wiocha i nikt się dobrze nie bawił.

Gość Wojtass
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Ja nie polecam. Straszna wiocha i nikt się dobrze nie bawił.

To chyba nie o tej samej imprezie mówimy 😉 Bo u nas już rozmawiają o tym kiedy kolejna będzie 😉

Gość Aeroplan

Może kabina aero jeśli firma to i tak koszta sobie odliczy;-). Można fajnie polatać. I nie jest to nudne, a napewno nikt nie latał z Twojej firmy.