Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przejsc do porzadku dziennego po odrzuceniu ?

Polecane posty

Gość gość

Jestem mloda kobieta. Moje pytanie brzmi jak w temacie. W ubiegłym roku poznałam fajnego faceta. Nie była to taka szalencza miłość, jak we wcześniejszych latach, moze dlatego, ze byl zupelnie inny. Spodobał mi się z wyglądu, potem zaczęliśmy się przyjaznic czy raczej kumplowac. Widzialam w nim faceta z ktorym chcialabym spedzic najblizsze lata. Rzadko spotyka się takich mężczyzn jak on. Naprawdę rzadko,dlatego jest tak wartościowy. Miał niemal wszystkie idealne dla mnie cechy. Wczesniej to bylo nie do pomyslenia, zebym o kims myslala w ten sposob.Niby dawał mi jakieś znaki ale to już chyba tylko z braku laku, zorientował się ze coś jest na rzeczy. Wprost niby nie odrzucił,ale jednak... trochę ciężko mi z tym.

Gość gość
tak to już w życiu bywa raz odrzucamy my, raz jesteśmy odrzucani

Gość gość
Wiem... Ale gdyby był jednym z wielu to łatwiej byłoby mi się pogodzić.

Gość gość
Jak zapomnieć ?

Gość gość
Chyba metoda klin-klinem jest najlepsza. Zapoznaj kogoś, rozkochaj a później porzuć. :-P

Gość gość
Wróć, tamten post napisałam żartem, tak nie wolno robić. Nie wiem jak masz zapomnieć, każdy człowiek inaczej przeżywa odrzucenie i inaczej zapomina. Znajdź dla siebie najlepszy sposób aby nie cierpieć, bo życie pędzi do przodu i szkoda każdego dnia na rozpamiętywanie swoich niepowodzeń. Kiedyś będziesz się z tego śmiała a teraz uśmiechnij się tak jak ja do Ciebie :) i pomyśl, że z każdym dniem będzie coraz lepiej.

Gość gość
ja bym mu dała szanse skoro jest wartosciowy, sprubój