Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna mnie zostawiła bo mam małego penisa :(

Polecane posty

Gość gość

Ma 13cm jak stoi :( powiedziala ze mnie nie chce bo nie ma ze mna przyjemnosci z seksu bo mam za małego :(

Trzeba było zrobić jej palcówkę. Najpierw trzema palcami, a gdyby to było za mało, to czterema. W ostateczności stymulować ją całą dłonią (fisting waginalny).

We wszystkich krajach rozwiniętych jest tak, że im cięższe i bardziej frustrujące życie, tym kobiety potrzebują silniejszego odreagowania w celu zniwelowania nadmiaru napięcia elektrycznego w układzie nerwowym. Stąd też w Australii obecnie najpopularniejszą praktyką jest fisting pochwy. Bo nawet najgrubszy kootas nie daje stosownych wrażeń.

Gość gość
miała rację. po co komu kaleka :o

Tu nie chodzi o rozmiar penisa, tylko właśnie o poziom wrażeń jakiego dana kobieta oczekuje. A że życie w Polsce jest stresujące i frustrujące, to stosowne doznania gwarantuje jedynie fisting waginalny.

Gość gość
Trzeba bylo strzelic jej w pysk i sie pozegnac.ja bym tak zrobil.tak powiedziala zeby ci przykrosc zrobic.jakby bylo normalna to by tego nie wypomniala.za slabo ja rznales.pusty łeb z tej twojej bylej.

Gość gość
Pojebana. Nie ważne ile masz cm tylko jakie sa doznania dla Was,uczucia miedzy wami..przeciez tego sa plusy,gdy jest mniejszy nic nie będzie bolec,przy seksie oralnym,gdy miałby byc caly w buzi to kobieta by się nie krztusila i musiała zmuszać z odruchami wymiotnymi dla przyjemności faceta. Zobacz na plusy i znaj swoja wartość. Podobno liczy sie czarodziej a nie różdżka. Przemysl to sobie. Pozdrawia kobieta :)

Gość gość
No ja ją rozumiem. Przecież z takim siusiaczkiem to niewiele zdziałasz. To wzbudzamy Wesołość.

Gość prawdziwyfacet

moja była bardzo lubiła palcówe, później tam wkładałem tubę po lubrykancie, później jak była mocno naoliwiona to włożyłem całą łapę, a mam dużą. A potem powiedziała, żebym przestał bo mnie słabo czuje XD i rzeczywiście penisa mam przeciętniaka 14.5 (taka śnięta ryba jak widzi korpo 30) do 15.5cm (jak widzi młodą studentkę przed erazmusem) w końcu jak była taka luźna jak po ciąży to spróbowałem z inną dziewczyną i myślałem, że dostanę pierd...ca - tak było ciasno, więc zostawiłem byłą i siedzi teraz taka stara panna po 30 zła na facetów Xdddd, a ja przeżywam drugą młodość 🙂 Pozdrawiam Serdecznie prawdziwe kobiety! 🙂