Gość Wera674368 Napisano Styczeń 4, 2016 Cześć, Jestem dziewczyną, mam 23 lata. Od jakiegoś roku podkoch*ję się w jednym, trzy lata starszym chłopaku. Gdy go zobaczyłam po raz pierwszy, dowiedziałam się, że ma dziewczynę i są ze sobą od kilku lat. Powiedziałam sobie 'dobra, trudno, będę wzdychać z daleka ;). I tak sobie czas leciał. Aż w końcu dowiedziałam się, że ze sobą zerwali. No i teraz pytanie. Czy mnie w takiej sytuacji wypada go sobą zainteresować? To taki w sumie znajomy ale znamy się z widzenia praktycznie, nigdy dłużej niż 5 minut nie rozmawialiśmy. Będę miała okazję z nim pogadać już niedługo i stąd moje pytanie. Jeżeli wypada go trochę popodrywać to jak to zrobić, żeby nie było nachalnie i tak 'prosto z mostu'; chciałabym, żeby po prostu zwrócił na mnie uwagę... Dodam, że chłopak jest przystojny i zawsze kręciły się wokół niego dziewczyny, nawet, gdy był w związku. Wiem, że je zbywał. Nie chcę, żeby o mnie pomyślał tak samo, że jestem jakaś głupiutka i natrętna. Pozdrawiam, Wera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach