Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co was wycisza, rozładowuje, co robicie dla relaksu

Polecane posty

Gość gość

tylko dla relaksu, czysta przyjemnośc bez zmuszania się, oderwanie od codzienności?

Gość gość
pisanie na kafee

Gość gość
ja biegam, 10-14 km trzy razy w tygodniu super sprawa, przewietrza głowę z wszelkich złych myśli, wracam zrelaksowana i pełna życia spróbuj, tylko nie od razu dyszkę bo się zniechęcisz

Gość gość
Muzyka :classic_cool: najbardziej,a tak to bieganie,czasem basen :)

Gość gość
mnie właśnie wyciszyły 4 godzinny saneczkowych zjazdów z górki i bieganie pod tą górkę z saneczkami... Nie zmuszałam się było fajnie i zrelaksowałam się, wyciszyłam i czuję że mi się będzie dobrze spało dzisiaj. Szkoda że tak mało śniegu mamy i temperatura rośnie.

Gość gość
Heh, ktoś tu trafnie zauważył, ze szukam pomysłu dla siebie :D. Bieganie nigdy mnie nie nęciło, ale może spróbuję, czemu nie, trzeba szukać sposobów na odstresowanie się, po świętach powrót do pracy i znów zapieprz-stres i organizm nie współpracuje zbyt dobrze... dzięki za odp :)

Gość gość
szybki marsz rower dobra muzyka dobry film czasami pichcenie

Gość gość
Kolorowanki dla dorosłych, puzzle, pieczenie i dekorowanie ciasteczek, muzyka, basen i sauna. Czytanie książek, gazet lub nawet przestawianie bibelotów na półkach w moim pokoju.

Gość bella   86
Muzyka i książka.

Gość gość
czytanie książek szperanie w necie rozkładanie tarota analiza kosmogramów ćwiczenia na macie zakupy (ale nie przepadam za tym, jednakowoż po nich zawsze czuję się lepiej :D) gotowanie. Kolejność przypadkowa ;)

Gość gość
Sprzątanie -->rozładowuje Spacer nad jeziorem, w lesie lub szybki marsz relaksują mnie (mogę przemyśleć wiele spraw)

Gość gość
Czasem muzyka, a czasem cisza absolutna. Książki w wersji papierowej, ale świetne też są do słuchania audiobooki. Spacer najlepiej długi. Zmywanie naczyń, prasowanie ;-)

Gość Turkuć
Chill-out'owa muzyka.

Gość gość
Apropo sauny-(genialny pomysł!) super działa i wiecie co? W tym roku czeka mnie przeprowadzka i już mam odłożone kilka tysiaków na saunę w domu. Zawsze chciałam ją mieć i do cholery czas spełnić to marzenie na swoim własnym mieszkaniu! W nowej okolicy w której zamieszkam jest mnóstwo ścieżek zdrowia -tak je nazywam bo ludzie tam całymi rodzinami biegają, jeżdżą na rolkach i chodzą z kijami min. Wtopię się w ten tłum kiedy już będę na swoim a po każdym takim wysiłku sauna i spa które oczywiście urządzam w domu:)

Gość Turkuć
Chill-out'owa muzyka

Gość kamyczek00
czytanie książek spacer, ogólnie ruch podróże spotykanie się z ludźmi, których naprawdę lubię:) branie kąpieli

Gość gość
Oj zakupy kiedy jestem naładowana złą energią to nie jet dobry pomysł. Gdybym rzuciła się w wir zakupów kiedy jestem wnerwiona, dolałabym tylko oliwy do ognia a potem przepłaciłabym to kacem emocjonalnym i byłoby:,,po co ja to qrwa kupiłam ja pier... na hoooj mi to i tamto ?"

Gość uleczka131a
Czytanie, czytanie to moja pasja. najlepiej książki o życiu i jego problemach. Tak jak np w książce Dziennik o-błędnik. Świetna książka o właśnie takiej kobiecej tematyce. A że mało takich książek dla kobiet, więc polecam.

kąpiel we wrzątku ;) czytanie układanie pasjansa zabawa z kotami oglądanie zdjęć z wakacji, z działeczki

Gość gość
Śliczna kobieta tylko mnie potrafi rozładować w 30 sekund.Mówią że niektórzy faceci kończą Szybko a nie wiedzą o tym że to powinien być dla nich komplement.Ah...te kobiety,jak one mało wiedzą o nas.

Gość gość
Dobry sex i jestem odstresowany i rozluzniony polecam.

Gość gość
Przy bardzo slicznych kobietach to się faktycznie szybko kończy.Skąd one mogą to wiedzieć że musimy się przyzwyczaić do tak pięknej kobiety a w takim przypadku jest naprawdę ciężkie.

Gość gość
Z tymi ślicznymi kobietami to każdy tak ma na poczatku,dopóki się nie przyzwyczai.

bez przesady z tą ślicznością nie uważam sie za śliczną a czasem w 30 sek. jest po temacie a czasem znowu po 10 minutach to nie od śliczności zależy

Gość gość
Na pewno jeszcze zależy to od jeszcze jednego czynnika nie tylko gdy kobieta jest wyjatkowo piekna i ma bardzo zgrabne ciało.Jeśli facet dawno nie kochał się z kobieta to bardzo szybko się rozładuje.

Gość gość
Ją mam taki sam problem.Gdy jestem że śliczna i zgrabna kobieta to bardzo szybko następuje rozładunek. Dopiero po kilkunastu minutach jak sprubujemy drugi raz to mogę i 20 minut wytrzymać.