Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

okres

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny, mam problem. A zatem okres powinnam dostać 28 grudnia, nigdy nie miałam regularnego okresu, zawsze przychodził kiedy chcę, ale rozpoznawałam że niedługo będzie po bolących piersiach. Dziś mamy 4 stycznia a okresu dalej nie ma, jakieś dwa dni temu zaczęły pobolewać mnie piersi i mam bardzo wilgotno, zawsze ze swoim chłopakiem się zabezpieczamy, ale po każdym razie sprawdzamy czy gumka nie pękła. Co mam o tym myśleć, czy mogę być w ciąży? wiem że to trochę głupię nie wiem może dołem przeciekło czy coś... Nie wiem już co myśleć, pomocy ;c co zaczynam wariować a no i ostatnio byłam chora miałam anginę i biorę jeszcze antybiotyk czy to ma jakiś wpływ?

Gość gość
Możliwe, że własnie przez chorobą, spóźnia Ci się okres. Ale najlepiej zrób test ciążowy, ktory potwierdzi lub wykluczy ciąże.

Gość gość
Test. Poza tym wszystko może opóźnić okres. Nakrecanie i stres tez

Gość gość
Idz do ginekologa :) mi test wykazal dopiero w 8 tygodniu ciazy, wczesniej pozostale testy wskazywaly wyniki negatywne :) choroba i leki ktore bralas badz bierzesz tez moga miec wplyw. Badz twoj stres ktory pewnie teraz przezywasz