Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dobrym pomysłem byłoby napisanie do byłej faceta?

Polecane posty

Gość gość

Bo teraz mam wrażenie, ze on mnie oszukuje.. Poznałamkiedyś jej siostre i ona mi opowiadała, ze przez niego jej siostra cierpiała itd, ale nie dowiedziałam się szczegółów. I teraz znalazłam do niej maila w necie. Myślicie, ze warto napisać i się może czegoś dowiedzieć? Ona ma już męża i dziecko więc raczej do tego faceta już nic nie ma...

Gość gość
up

Gość gość
Ciekawe tylko po co mialabys pisac...zwykle wscipstwo i beszczelnosc

Gość gość
O kurde jakie ty masz schizy. Ten facet cie w końcu wypieprzy ze swojego życia jak z katapulty.

Gość gość
Chciałam się dowiedzieć pare faktów o nim, może ona wie coś więcej poprostu? Bo zastanawiam sie czy on mnie nie oszukuje, a ona może coś wiedzieć bo zna dobrze jego znajomych, czy np sie on z kimś nie spotyka itd

Gość gość
Też przez mojego eksa cierpiałam co nie znaczy że coś do niego czuję. Tak czuję ale nienawiść. I jego obecna jest taka sama jak ty. Również sądzi że gdyby była okazja to bym sie rzuciła w objęcia jej faceta. A ja nim żygam i życze mu jak najgorzej :) Mam nadzieje że poznam kiedyś kogoś wartościowszego. Nie wchodze w bagno 2 razy

Gość gość
Ja sie tylko pytam , jeszcze nie wiem czy tak zrobie...Bo jego koledzy to raczej mi niczego nie powiedzia, wiadomo, kazdy bedzie go krył, a od jego byłej mogłabym sie wielu ciekawych rzeczy dowiedziec

Gość gość
Chciałam się np od niej dowiedzieć : czy ją zdradzał, czy to odkryła, czy może ona się orientuje czy się z kimś innym spotyka ( bo ona jak pisałam zna dobrze jego znajomych), czy to będzie głupie i w ogóle się ośmiesze?