Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

grał ktoś w Quake ?

Polecane posty

Gość gość

ja grałem dawno kiedyś na starym kompie w najstarszą wersje , tak mi się przypomniało właśnie zagrałem sobie na necie bo jest wersja flash .... wie ktoś gdzie można sciągnać dalsze wersje? :D

Gość gość
grałem we wszystkie części, 2 była najlepsza. Trójka to już był przełom w grafice i pamiętam jak dziś wynik mojego komputera w benchmarku: 22,8 fps rozdzielczość 800x600 i wszystko na full. Komputer Celeron 433 MHz, 64 MB RAM, Riva TNT2 M64, HDD 20,5 GB

Gość gość
w najstarszej wersji na końcu był boss do którego się strzelało ale i tak to nic nie dawało bo trzeba było odblokować słupy które potem go zmiażdżyły ogarniałem to z 5 razy chyba :) zawsze chciałem zagrać w następne wersje ale jakoś nie dałem rady już . Chyba Quake IV jest i na tej wersji z 2005 roku się kończy.. i jest polska wersja z 2006 wydana przez Licomp Empik Multimedia :)

Gość gość
Jest też Enemy territory quake ale to takiej bardziej multi chociaż z botami też można zagrać

Gość gość
Do quake 2 jest mod evolved polecam się nim zainteresować on w znacznym stopniu podnosi grafikę oryginału ,

Gość gość
a jest jakas najnowsza wersja ??