Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudanocąknoci

friendzone ona kocha go

Polecane posty

Gość rudanocąknoci

Poznałam mojego dobrego kolegę, można by rzec przyjaciela parę lat temu. Ja byłam wtedy już w związku, on przez cały czas jak go znam nie miał dziewczyny. Na domiar złego zaczynam myśleć, że zaczyna mi na nim zależeć jak na facecie. Zakończył się mój związek niedawno - nie zostało nic miłości, ale mój przyjaciel koleguje się też z moim byłym. Mówimy sobie komplementy, ale to może być koleżeńskie. Chciałabym żeby zobaczył we mnie kobietę i pokochał w ciągu najbliższych pół roku. Bardzo go szanuje i nie chce robić w stosunku do niego gwałtownych ruchów. Jak go rozkochać?

Gość rudanocąknoci
Zaznaczam, że chciałabym od niego czegoś poważnego. Nie jest to chwilowa zachcianka z głupia frant. Kocham go od dłuższego czasu, ale do tej pory sądziłam, że to normalne jak ktoś jest dla Ciebie ważną osobą, a teraz myślę, że kocham go tak jak kobieta kocha mężczyznę, z którym chciałaby być.

Gość gość
up

Gość
nie ma w tym nic zlego...;) jesli go kochasz to zrob cos zeby to dostrzegl.:P;)

Gość rudanocąknoci
dzięki. chciałabym to okazanie mu swojego zainteresowania rozłożyć w czasie trochę, tak żeby on też miał czas na spojrzenie na mnie z innej perspektywy.