Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znacie kogoś kto pracuje w biurze na noce?

Polecane posty

Gość gość

bo moja koleżanka chyba mija się z prawdą. twierdzi ze pracuje w biurze a chodzi do pracy w tzw. 4 brygadowce... znacie takie przypadki?

Gość Facettu
Właśnie jestem na nocnej zmianie w systemie czterobrygadowym. Praca czysto biurowa natomiast wszystko zależy jak kto interpretuje'pracę w biurze' wydaje mi się że takie systemy dotyczą tylko fabryk produkcyjnych lub call center.

Gość gość
ale co można robić w nocy w fabryce w biurze? w nocy to raczej tylko produkcja pracuje. ona w fabryce pracuje nie w call Center.

Gość gość
Prowadzenie dokumentacji związanej z przebiegiem produkcji . Niektóre fabryki mają do tego specjalnie stworzony program komputerowy.

Gość gość
Zapytaj się koleżanki o szczegóły jej pracy i będziesz miała jasność czy mówi prawdę :-)

Gość gość
Ja wlasnie wracam po nocce. Nie pracuje w fabryce ani w call center, chociaz u operatora telkom.

Gość gość
Pracuję w firmie transportowej i u nas dyspozytorzy tez pracują na zmiany.

Gość gość
Moja znajoma pracuje w firmie spedycyjno-kurierskiej i tez pracuje w biurze na nocki. ..

Gość gość
Taż znam taką co pracuje na nocki. Ale, że wydają jakieś certyfikaty, które obsługuje się całą dobę to zawsze musi być ktoś "pod" telefonem. Chociaż pracuje tam już ponad dwa lata to nikt nigdy w nocy nie zadzwonił. Ale yć ktoś musi. Czekając na telefon wykonuje zwykłe, "dzienne" obowiązki.