Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

waze 150 kg ratunku

Polecane posty

Gość gość

Czy jast w toruniu jakas grupa wsparcia albo cos takiego jakis klub fitnes gdzie moglabym cwiczyc bez wstydu a moze ktos z was taz ma problem z otylascia prosze o pomoc

Gość gość
A gdzie tego trenera a spotkania u dietetyczki nic nie daja

Gość gość
otyłośc jest w głowie. nie wiem jaki jest twój problem ale to nie dietetyczka jest potrzebna a zajrzenie do własnej głowy i odpowiedzenie sobie na pytanie dlaczego jesz skoro nie jesteś głodna? co powoduje że sięgasz po jedzenie częsciej niż jest ci to potrzebne? jeżeli to jakieś stresy to co jest źródłem tych stresów itd itd.

Gość gość
Zacznij pić - mi pomogło ;)

Osobistego trenera możesz zamówić na siłowni. On też potrafi doradzić z nawykami żywieniowymi :)

Gość gość
a co jej pomoże "osobisty trener". jedyny trening jaki może przy 150 kg wykonać to spacer. i to wlasnie trzeba robic. pol godziny spaceru dziennie i dieta. tylko żeby utrzymać dietę to sobie trzeba poradzić z tym co się ma w głowie. znaleźć jakichś pozytywnych ludzi ktorzy cię będą motywowali i z nimi się kontaktować. ograniczyć kontakty z "toksycznymi" ktorzy ci mówią że ci się nie uda i ciągną cię na dno. dużo pracy przed tobą i samemu będzie trudno. będziesz miała na pewno "potknięcia" i wiele razy "zgrzeszysz" ale ważne zeby się nie poddawać.

Gość gość
A jest ktos z torunia kto ma przetarte szlaki kto wie gdzie sie udac kto moze mnie wesprzec porozmawiac doradzic a ja naprawde probuje jesc zdrowiej ale wtedy slysze od meza ze jem jak krolik albo krowa co je zielsko wyc mi sie chce

Gość gość2222
do goscia chcacego schudnac ze 150kg - napisz swojego mial napisze Ci prywatna wiadomosc :)

Gość gość
Nie lepiej nie bo zapewne jakies bezecenstwa wolalabym na forum

Gość gość
Ok napisz mi swojego odpisze

Gość gość222
ja sie nie narzucam swojego miala na forach nie podaje jesli chcesz pomocy dobrej rady podaj kontakt jesli nie nic nie szkodzi nie nalegam