Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem na 90% pewna ze mój facet poznał inną

Polecane posty

Gość gość

Niestety, ale tak myślę, bo ostatnio zachowuje sie dziwnie...Co byście zrobili w tej sytuacji?

Gość gość
a konkretnie jak sie zachowuje?

Gość gość
- nie odbiera telefonów tylko pisze coraz czesciej smsy co jest dziwne - od jakiego czasu nie chce żebym przyjeżdzała do niego tylko jeździ do mnie - widziałam u niego kalendarz z triumfa kiedy nie kupował mi żadnej bielizny ostatnio, swierdził ze dostał w prezencie Wiec zaczynam być przekonana, ze on leci na dwa fronty teraz

Gość gość
i tyle z tej całej "miłości"...

Gość gość
No wlasnie :O Już si zaczynam z tym godzic bo za wiele faktow na to wskazuje... On mnie oszukuje i tyle... Nawet nie ma odwagi przyznac, ze ma inna, on chyba od jakiego czasu ciagnie na dwa fronty i nas obie oszukuje, tak mi sie wydaje

Gość gość
up

Gość gość
No to co podejdź i powiedz ze widziałaś co prowadzajacego się z jakąś łaską i zapytaj czy długo to trwa.

Gość gość
Juz probowałam podobnie i wszystkiego się wypiera... On za chiny ludowe nie przyzna, że mnie oszukuje. I jej pewnie też nie.

Gość gość
po facecie poznać bo nagle zaczyna dbać o siebie (ciuchy, schludność), a jak już się rozejdzie z żoną i wprowadzi do nowej to po pół roku znowu staje się niechlujem, w twoim przypadku jeśli faktycznie się z jakąś spotyka to kluczowe jest czy to mężatka, panna za kasę/prezenty czy dzieciata rozwódka - te ostatnie to prawdziwe harpie często gotowe na wszystko żeby znaleźć sobie chłopa (dobrze zarabiającego poza tym wybredne nie są), choć i stare panny są w tym nieraz podobne

Gość gość
On zawsze dbał o siebie wiec ciężko powiedzieć...Ale i tak jestem przekonana, ze z nią jest i mnie oklamuje pewnie jestem jego opcja zapasowa. Ale ona sie jeszcze na nim przejedzie, za jakis czas. Nie wiem kim ona jest i za bardzo nie mam się jak dowiedziec Kilka widziałam jak pisał z jakąś "Magdą", mówił ,ze to koleżanka, ale może to o nią wlasnie chodzi

Gość gość
Swoja droga ja tez oszukuje pewnie od jakiegoś czasu wiec widać taki ma charakter, nie tylko wobec mnie jest nieuczciwy bo wydaje mi sie ,ze moze to znia trwa od jakiegos czasu, a ze mna przeciez sypia, wiec wychodzi caly jego charakter po latach. Widac chce ciagnac na dwa fronty

Gość gość
up

Gość Kropka33
A kochasz go wogóle?

Gość gość
kochałam, ale teraz jak ma inna to bardziej czuje do niego wściekłość...Ze mnie tak oszukuje

Gość gość
Może sie mylisz..wg mnie powinnaś go bardziej kochać szczególnie teraz..rozmawiałas z nim?może zadzwoń i porozmawiaj

Gość gość
MOze...ale nie mam innego wytlumaczenia dla jego zachowania

Gość gość
A Sylwestra z ktora spedzil? Z toba czy tamta?

Gość Kropka33
A długo z nim jesteś?

Gość gość
spedzil ze mna, ale to niczego nie dowodzi Jestem z nim 3 lata Jestem juz tym wszystkim troche zrezygnowana bo niby dlaczego nie odbiera tylko pisze smsy, zreszta juz wczesniej czulam ze cos jest nie tak

Gość Kropka33
A kiedy ostatnio do niego dzwoniłaś?może jest zajety...

Gość
nie powinnam czytac takich tematow bo i tak zawsze mam jakies chore wizje...:D:P ktore przewaznie sie nie sprawdzaja!:D:P Ja tez czesto czuje rozne rzeczy, ale patrz powyzej-nie sprawdzaja sie.;) Nie skreslaj go tak od razu, kalendarz-to nic nie znaczy, telefon-troche dziwne, ale moze jest jakies wytlumaczenie-co ci na to powiedzial?

Gość gość
Szpieguj go dziewczyno! Jak nie będzie chcial gadac przez Tel i pisać sms to zapytaj co robi gdzie jest miej wiecej. A jak powie ze w domu , bądź gdzie koleiek sprawdz. Regularnie sprawdzaj mu tel jak Np wychodzi do toalety, sms, historie , polaczenia itp. Wiadomo jak ma cos do ukrycia to usunie, a jak będzie wszystko puste to wiedz, ze cos ukrywa. Przyjdzie sms do Niego to podrywaj sie pierwsza i sprawdzaj. albo ma jakieś problemy, Np depresje jakas zlapal i nie ma na nic ochoty czasami tak jest.

Gość
gość dziś ej są jakieś granice,?:o to co opisała niesprawiedliwa takiego naruszania prywatności...

Gość gość
A dajesz mu tak jak chce czy nie?

Gość gość
W takim przypadku granic nie ma żadnych, rozumiesz? Ona chce wiedzieć czy ja zdradza, bądź nie. Jeśli nie naruszy prywatności to sie nigdy nie dowie prawdy.. Pomyśl dziewczyno.. W życiu trzeba byc cwanym.

Gość gość
Pewnie nie dajesz mu tego co chce.. Jestes zarozumila masz humorki ipt itd w nieskonczonosc,

Gość gość
up

Gość gość
Nie będę go szpiegować, poprostu jeśli jeszcze chwilę potrawa taki stan to go raczej nie będę chciała znać, zresztą ja się już zastanawiam nad sensem tego... Dzisiaj z nim rozmawiałam to twierdzi, ze nie odbierał bo nie miał czasu, bo robił to czy tamto... Ale nie wierzę mu jakoś. Myślę, ze on mnie oszukuje i tyle...I tamtą tak samo skoro przy niej nie dzwoni. Tylko ja mam taką przewagę, ze wiem, ze on mnie oszukuje, a ona pewnie nie

Gość gość
autorko, postaw sprawę janso. Po prostu zapytaj. Po reakcji będziesz wiedziała czy trafiłaś.