Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co wy na to, że wojsko po raz 1wszy w historii odmówiło udziału w WOŚP?

Polecane posty

Gość gość
A nie, jeszcze nie dobranoc, jeszcze coś dodam. Dodam, że każdy, kto choćby koniuszkiem paluszka przyczynia się do tego, by ucinać jakiekolwiek źródło finansowania wośpu, jest skończonym sku/r/wy/synem i takiemu człowiekowi z góry powinna być nałożona odmowa leczenia sprzętem Owsiaka. Dziękuję, dobranoc, już ostatecznie. Do zobaczenia na finale, tak jak ktoś zauważył - liczby mówią same za siebie, całe szczęście dzieci są jednak skazane na tych mądrzejszych dorosłych ;)

Gość gość
Ale o co wam chodzi ? Przecież ci co pracują w wojsku ciesza sie ze nie bede musieli uczestniczyć w tej szopce.

Gość gość
No jeszcze tego brakuje zeby ktos mi mówił na co ja mam wydawać swoje ciezko zarobione pieniądze. Jak ktos chce niech sobie daje na WOSP ja nie chce , nie daje i nie dam nawet głupiej złotówki . Wole wspierać schroniska dla zwierząt .

Gość gość
JurekOwsiak, to wielki człowiek, oby żył 100lat... Nikt nie zrobił tyle co On dla chorych dzieci... a że przy okazji zrobi? - Należy Mu się.. Dlaczego katolicy tak Go nienawidzą?

Gość gość
Kłóćcie się dalej i plujcie jadem.Było iść na wybory i głosować na kogo uważaliście,a nie teraz narzekać.Najgorsze mendy i gnidy to ci,którzy na wybory nie chodzą.Pijaki,prostaki mają wszystko gdzieś,byle renty i zasiłki dostaną.Ktoś powinien to dokładnie skontrolować,bo ci wyłudzacze to jest największy wrzód na tyłku tego kraju,nie uczciwi ludzie,którzy pracują i dają na WOŚP,z własnej woli

Gość gość
17:17 Jak dla mnie możesz je i przeżreć i przepić. Tylko (nie wiem czemu nikt nie odpowiada) w razie czego odmawiasz ratowania życia swojego dziecka ich sprzętem, nie? :D To chyba uczciwy deal: płacisz podatki, korzystasz z tego co publiczne; dajesz na zbiórkę - korzystasz z tego, co zbiórka ufundowała. Ministerstwo pracy ogłosiło właśnie, że 92% pieniędzy ze zbiórki idzie na cele charytatywne, reszta to wynagrodzenia i koszty administracyjne. To a propos waszego "owsiak zgarnia ponad połowę tej kasy".

Gość gość
Niech się każdy zajmie tym,co należy do jego obowiązków i będzie dobrze:-D

Gość gość
asdas -rynsztok z ciebie wypływa ciekawe że akurat zwolennicy podstarzałego " Jurka" to albo naiwniacy ( to rozumiem ) albo skończone chamy . A inicjatywa WOŚP poza nabijaniem kabzy milionami "Jurkowi"jego szemranym spółkom i jego kolesiom slużyła też do krycia indolencji państwa Polskiego . A zarazem obnażając -czego zwolennicy błazna nie widzą- cynizm kolejnych ekip rządzących Polską które rzekły poddanym 'Polaczkom" tak : "'chcecie się leczyć to sobie sami kupcie sprzęt ' hahaha!!

Gość gość
oby pięta skończył jak górski co to mówił dyrdymały o zagładzie białej rasy a jak przyszła białaczka to nie mówił nie leczcie mnie bo być może tę krew jakiś murzyn oddał :D faszystów, ksenofobów i pisiorów powinno się leczyć jedynie żarliwą modlitwą.

Gość gość
17:27 Pozostaje ci tylko życzyć, aby w przypadku ciężkiej choroby twojego dziecka modlitwa i szaman zadziałały :) ❤️ 😘

Gość gość
Tylko zawistni polaczki opluwają Owsiaka, ale to gorszy sort to trzeba ich zrozumieć...

Gość gość
Do Autorki: To nie wojsko odmówiło udziału, gdzie Ty żyjesz?

Gość gość
Oficjele WP potwierdziły tę informację. Wiadomo, że rozkaz jest odgórny, ale się podporządkowali - o to chyba autorce chodziło. Honorowe wojsko.... Śmiech.

Gość gość
wojsko jest od wykonywania rozkazów dlatego to najgorszy sort debili.człowiek myślący nie jest przystosowany do bezkrytycznego wykonywania poleceń zwłaszcza w stylu idz i zabij stać wojsko to siedlisko wszelkiej patologii.

Gość gość
rozkaz wydał sam antek smolenski moze mu edmund tak doradził kto wie :D

Gość gość
a kto to edmund?

Gość gość
A ja wrzucam. I moj facet wrzuca do puchy. Daje tez siostrze zeby wrzucila. I cala moja rodzina wrzuca do puchy. Nie szkoda mi tej zlotowki skoro potem w szpitalach stoja sprzety z wosp. I jesli choc jedno ludzkie istnienie zostalo uratowane dzieki sprzetowi Jurka (a jest to tych istnien setki) to nawet mi nie szkoda jak se Jurek uszczknie z tego cos! Nie widze tu ani jednego komentarza a propo pensji tych zlodziei w sejmie co tylko mamia pieknymi slowkami, na slowach sie konczy a pensja splywa! O nich jakos sza. A tu czlowiek chce czynic swiat lepszym i jeszcze sie robi z niego diabla.

Gość gość
PiS nas wyzwolił. Dobrze że ich wybraliśmy.

Gość gość
Powiem wam ze jest bardzo duzo sprzetu w szpitalach np tomografy itp. Nfz raczej nie zasponsorowaloby tego. W szpitalach jest bieda, a tak to chociaz cos nam wpadnie i to dzieki nam :D

Gość gość
Kulisy geszeftu J. O. od lat obnaża bloger MatkaKurka . Na portalu Kontrowersje net. macie całe dossier Jurka O. Jest tam o procesach jakie O.przegrał jest o jego cwaniactwie o tym jak zastraszał latami ludzi pytających o transparentność jego interesów . Jest też o sieci prywatnych spółek rodziny O. oplatających tą fundacje i wysysających miliony . Jest o powiązaniach pana O. z władzą sięgajacych lat 80tych XXw. i służby pana O. w walce z opozycją Jest o wspieraniu przez O. rządów PO i parasolu ochronnym jakim ta partia otoczyła przez 8 lat jego interesy . Jest o gigantycznym wielomilionowym wsparciu kasy O. przez państwo i samorządy. Jest o"kreatywnej księgowości " tego pana . Po prostu spokojnie usiądźcie i czytać czytać czytać jest tam wszystko udokumentowane są papiery z sądów procesów itp . Bez tej wiedzy każda dyskusja jest jałowa płytka i nic nie wnosząca .

Gość gość
wosp kontrolowaly rozne instytucja za czasu poprzednich rządów pisiorów i jakos nikt nie znalazl nieprawidlowosci. sąd uznal ze matakurka napisal nieprawde ale uznal jego prawo do wypowiedzi w tej kwestii, nie jest dziennikarzem wiec nie skazal go za to ot co.

Gość gość
nikt wam nie kaze dawać kasy na WOŚP..ale nie utrudniajcie....w szpitalach jest masa sprzetu z czerwonymi serduszkami...a szczególnie te szpitale z małych miejscowości byłyby w jeszcze gorszym stanie...na pewno każdy sam lub ktos zjego rodizny korzystał z e sprzetu z czerwonym serduszkiem.. Udało się podzielić Polaków...cel osiagniety.. nawet WOŚP wykorzystali...a wy im klaszczecie...zauważcie,że ini moga na leczenie wybrac się np do Szwajcarii, a wy juz raczej nie.. szl szkoda ,że nikt nie rozlicza np ojca - dyrektora....

Gość gość
mon byl u ojca dyrektora na imprezie na glownej stronie monu byly dedykacje z okazji tak wiekopomnego swieta dla polskich zonierzy jak rocznica radia maryja. sprawdzcie archiwalne wiadomosci caly dzien bebnili o radiu maryja wtedy zolnierze mogli brac udzial :D

Gość gość
no właśnie....tam mogli być....:) jestem katoliczką , parktykującą..jakby co...ale sama modlitwa nie zastąpi rozumu ,jak powiedział ksiądz Tischner...

Gość gość
ksiądz Tischner to wróg prawdziwych katolików, musisz być katolik gorszego sortu.

Gość gość
mogę byc katolikiem gorszego sortu, nie tobie na szczęście będzie to oceniać...

Gość gość
Ja tez nie dam ani zlotowki temu złodziejowi. Sprzet do szpitali powinien kupować NFZ a nie my! Jezli i tak zabierają nam z pensji pokazna sumke na sluzbe zdrowia. W d***e mam wasze argumenty, idiotki.