Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama Bartosza

Drogie mamy, pomocy

Polecane posty

Gość Mama Bartosza

Witam was drogie mamy , mam do was pytanie - miesiąc temu urodziłam pięknego syna, mały od dwóch, trzech dni zachowuje się w dotąd nieznany mi sposób, bardzo dużo płacze, no i ciągle chce być przy piersi, nie można go nawet przebrać. Uspokaja się tylko w kąpieli, ale zaraz po niej chce znowu cycke. Mam pokarm, moja mama jak i teściowa mówią że każdy jest wartościowy i dostarcza tego czego dzidzia potrzebuje. Próbowałam też malucha dokarmiac, bo już sama nir wiem co robić. Dawałam mu i humane i nan i bebiko, a teraz spróbujemy z enfamilem. Nie mam doświadczenia jako mama bo to moje pierwsze dziecko, mama jak i teściowa udzielają rad, ale przeważnie jest to i tak - tak ma być i tyle. Mały robi kupki, może nie przy każdej zmianie pampersa, ale często. Zastanawiam się nad telefonem do położnej i "wypadu" do pediatry, ale zdaje sobie sprawę z tego że może taka wizyta nie jest konieczna, bo sama jestem panikara i histeryczka, dlatego proszę najpierw was o rady. Pozdrawiam.

Gość gość
To normalne ze noworodek chce byc przy piersi. Mama i tesccierpliwpliwosci. Karm piersia. Początki sa trudne, potrzeba bardzo duzo cierpliwpliwosci i determinacji. Powodzenia.