Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak przestac cierpiec przez nieodwzajemniona milosc?

Polecane posty

Gość gość

zakochalam sie w przyjacielu, on na mnie nie patrzy w ten sposob... patrze na niego i jego dziewczyne, meczy mnie zazdrosc. Ciagle boli mnie brzuch, jestem w zlym humorze. nie chce mi sie jesc... co tu zrobic??

Gość gość
zażyj lagsigen [ŚRODEK NA BIEGUNKĘ}jak się zajmiesz tym co trza to ci przejdzie zdziro, głupawa flądro...

Gość gość
Wbić sobie do głowy że wszystkiego w życiu mieć nie można! Nieosiągalne jest to,czego najbardziej pragniesz!

Gość gość
Zajrzyj do pochwy i znajdź miesnie kegla

Gość gość
zeby to bylo takie proste... cos do niego czuje juz od roku :/ ... ciezko mi sie pogodzic, ze mu sie nie podobam, nie zamierzam go odbijac jego dziewczynie, tylko sie mecze po prostu, zle mi...

Gość gość
Wiem co czujesz, przeżywam to samo już od prawie 2 lat. Nie ma na to sposobu takiego, jedynie to poznać kogoś nowego. U mnie to działa, ale często Ci których poznawałam nie mieli "tego czegoś" w sobie... No ciężko jest...

Gość gość
17:04 w koncu ktos, kto mnie nie zjechal :( kazdego, ktorego poznaje porownuje do niego... zaden nie ma "tego czegos", nie wyobrazam sobie byc z kims innym narazie...