Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Postanowienia noworoczne

Polecane posty

Gość gość

Powoli saczac szampana przemyslalem kilka spraw, doszedłem do paru wniosków i postanowiłem wcielić je w zycie. Przede wszystkim dość trwonienia kasy na d****** czy inne sponsorowane laski. Zamiast tego zaczynam dbac o siebie, czyli kasa idzie na spa, masaże, zabiegi itp. X Po drugie zero przejmowania sie czymkolwiek. Pełen luz, relaks, a jak cos jest do załatwienia to manana albo lepiej kiedys tam :) X Drugie moze jakoś przejdzie, ale pierwsze...bedzie ciezko, bo co z sexem? To moze trzecie postanowienie: znalezc wreszcie sobie kobietę.

Gość gość
Brawo szarik :)

Gość gość
Moim postanowieniem noworocznym jest wytrwałość w dążeniu do celu , czyli czytanie książek. Mam plan przeczytać dla siebie 5 książek i dziecku jedną opowieść na wieczór. Już się zaopatrzyłam w powieści i ksiązki w księgarni matras. Akurat promocja była na stronie internetowej więc poleciałam z zamówieniem hehe

Gość gość
Dobre postanowienia! Ja bym chciała więcej czytać i mnie siedzieć przed komputerem :D A poza tym oczywiście ćwiczyć, niedawno zamówiłam fajne ciuchy do biegania na esportshop.pl i nawet zimno mi nie straszne :)

Gość gość
Przede wszystkim dość trwonienia kasy na d****** czy inne sponsorowane laski xxx i tak do tego wrócisz...biedne to dziewczę które będziesz zdradzał.

Gość gość
A jakie można mieć noworoczne postanowienie .... chce schudnąć. Nawet widziałam ostatnio fajna ofertę wczasów odchudzających w www.nawzgorzu.com.pl. Bardzo ciekawa oferta i dogodne ceny.

Gość gość
gość dziś x Tobie nie wczasy są potrzebne, tylko po prostu mniej żryj, a schudniesz :P

Gość gość
haha niestety taka prawda, a jeśli ktoś lubi za bardzo jeść? albo wręcz od niektórych produktów się uzależnił? ;)

Gość gość
Wczasy to dobry pomysł, jak się spłucze na wyciekę to mniej kasy na jedzenie jej zostanie i może schudnie :P

Gość gość
ja od tego roku może malo oryginalnie, ale w końcu trzba - idę na siłownie i na serio biorę się za treningi. Znalazłam fajną stronkę http://www.elitesportfood.pl/ , moze sie skusze na ich trenera personalnego:)

Gość Koszkos
Jak co roku czytam podobne wpisy że na siłownię, sport, dieta itp. I co zostaje z tych jakże ambitnych planów ? Dlatego warto pomyśleć o takim postanowieniu którego owoce będą na prawdę widoczne i ogromne. Mam tutaj na myśli kwestię finansowe. Jeśli chcecie nauczyć się oszczędzać to polecam zajrzeć na http://funduszemerytalne.blogi.com.pl/przekonanie-do-madrego-oszczedzania/ mają tam na prawdę wiele przydatnych wskazówek.

Gość gość
Hej! W tym roku myślę raczej o sprawieniu sobie radości, od jakieś czasu nie zamierzam sobie stawiać celów na siłę, a mam wrażenie, że to noworoczne takie są. Dlatego też osobiście postanowiłam, że w tym roku zanim podjemę się jakiegoś wyzawiania zbuduję w sobie prawidzwą naturalną motywację. Pomogą mi w tym kursy, które ostatnio dostałam na świętach od mojego męża, mogę każdemu polecić - https://lifearchitect.pl/lifearcadia/naturalna-motywacja