Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problemy w związku

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem ze swoim facetem od ponad dwóch lat. Za 4 miesiące bierzemy ślub. Jednak od prawie pół roku coś się sypie . Nie dogadujemy sie jal dawniej,spędzamy mniej czasu razem ,jestesmy sobą mniej zainteresowani . Początkowo starałam sie robic wszystko zeby jakos to zmienić ,zeby znów bylo jak dawniej . Ale wszystkie moje próby szly na marne ,on tego nie widział .. Ze cos jest nie tak ... Ze cos miedzy nami nie gra. Wtedy dalam sobie spokój . Poznałam innego faceta ..na pierwszy rzut oka nic ciekawego,ale przy kolejnych rozmowach z nim doszlam do wniosku ze to bardzo inteligentny facet.,który miał cos w sobie co mnie do niego przyciagalo. Właściwie nadal przyciąga . Nie doszlo miedzy nami do niczego, tylko rozmowy i spotkania . Jednak i z jego strony nie jestem mu obojetna .. Przez cala ta sytuacje zaczelam myśleć bardziej nad swoim związkiem . Któregoś dnia rozmawialam ze swoim narzeczonym ii zapytałam dlaczego nie mówi mi nigdy co czuje ,powiedzial ze nigdy nie potrafił sie otworzyc i nadal nie umie . Ze nie chce mnie obarczać swoimi problemami . Nie mogę tego zrozumieć ,jak ktos kto zaraz ma mieć żonę nie może się otworzyc? Cos we mnie wtedy pękło...i wszystko jeszcze bardziej sie skomplikowało :/ co powinnam zrobić ? Odwołać /przesunąć ślub czy calkowicie zerwać zaręczyny i czekać co dalej się wydarzy . Czy nadal z nim będę czy może jednak z tym znajomym ? ..pomóżcie. M.