Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dominacja

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny. Spotkałyscie się kiedyś z sytuacją ze wasz chłopak jest dziwnym fetyszysta - lubi gdy go się całkowicie zdominuje? Jestem dość dużą i silna dziewczyną wiec dość łatwo mi idzie z moim maluszkiem ( :D ) ale nie spodziewałam się ze go to aż tak podnieca.

Gość gość
Ciekawe ilu jest takich facetów. którzy lubią być tak zdominowani.

Gość gość
Właśnie mnie też to ciekawi. Jak kogoś znacie to piszcie, ciekawe czy jestem odosobniona :D -założycielka tematu

Gość gość
Ja jestem prawdziwym fetyszystą, tzn mam ich bardzo dużo, i mam upodobania do uległości i masochizmu, z tego powodu jestem zawsze sam, bo ciężko mi pogodzić swoje pragnienia ze zwykłym związkiem i seksem.

Gość Lushen
Ja właśnie taki jestem. Mój profil na : plcom/profile/Lushen/ jest moją karą od Lu, którą zdenerwowałem. Teraz muszę szukać Ogierów, ale mi się nie za bardzo udaje. Pozdrawiam cieplutko.

Gość gość
gość dziś Nie jesteś w stanie znaleźć dziewczyny która ci dogodzi, czy jak? :) -założycielka

Gość gość
Hmm, mam szersze upodobania do tych rzeczy, bardziej chodzi mi tutaj o typową kobietę dominującą. Marzą mi się chore rzeczy z tymi związane, np dominacja toaletowa. Wolę swój stan w jakim jestem.

Gość gość
Opowiedz coś więcej bo brzmi ciekawie ... :) -założycielka

Gość gość
Pociąga mnie oddanie się kobiecie, duszą, ciałem i umysłem. Oddanie się jej, jej pragnieniom, zachciankom. Jeżeli chodzi o praktyki, to chodzenie na smyczy, np w nagrodę mógłbym pójść z nią do wc i popatrzeć np jak załatwia swoje potrzeby intymne, np siusia. Związanie mnie, wychłostanie lekkie po tyłku, chodzenie szpilkami po ciele, siadanie mi na twarzy, zmuszanie do wąchania i lizania dupci, robienie jako dogadzacz i dbanie o jej przyjemność, orgazm. Załatwianie się na mnie, najlepiej sikanie mi na twarz, może i do ust,*******ie straponem od tyłu, zmuszanie do ssania go, plucie na mnie, może i do ust, zlizywanie własnego nasienia ze stóp, masowanie stóp, fetysz bielizny, szpilek, rajstop, damskiej noszonej garderoby. Itp.

Gość gość
P********ie straponem brzmi najciekawiej *_* A lubisz większe, silniejsze kobiety?

Gość gość
Nie wiem co masz na myśli większe kobiety, silniejsze. Umięśnione, może bardziej przy kości ? ;) Nie mam nic przeciwko ogólnie. Mam sporo filmików z kobiecej dominacji na dysku, bardzo lubię je oglądać, a jeszcze bardziej czytać takie historyjki. Bardzo pociąga mnie nazywanie uległego, niewolnikiem, psem, czy inne tego typu określenia.

Gość gość
Po prostu wyższe (mierze 182) i umięśnione :) To dość ciekawe :) A jakieś inne określenia? 'Maly' , 'slaby' ?

Gość gość
Sam jestem niższy, jako uległemu by mi to nie przeszkadzało. Co do słówek, to bardziej lubię, moja własność, mój piesek, niewolnik, mały też w porządku. Ale nieraz pozwoliłbym się nazwać i zdecydowanie ostrzej. Bardzo pociągają mnie maski i takie różne rzeczy przydatne do takich form praktyk :)

Gość gość
A ile masz wzrostu, mały niewolniku? ;) Maski? Myślę bardziej o lateksowym obcisłym ubraniu i pejczyku; )

Gość gość
Miałem na myśli oczywiście maski z lateksu, również takie stringi lateksowe męskie. 177. Mam zamiar zamówić taki zestaw, ale jeszcze się zastanowię czy warto.

Gość gość
To faktycznie jesteś mały :) Ja uwielbiam wysokie czarne szpile, takie z 12cm obcasem :)

Gość gość
jak na wzrost u kobiet 182 plus pewnie jeszcze szpilki to zdecydowanie tak :) Szpilki schodzone, można takie wąchać, lizać, czuć zapach swojej Pani :)

Gość gość
I lizać stopy, nie zapominaj o swoich obowiązkach niewolniku :)

Gość gość
Lizać, masować, całować, takie nawet schodzone i lekko przepocone, gdy Pani np ogląda sobie telewizor i ma ochotę na chwilę relaksu i odprężenia. :)

Gość gość
A ja uwielbiam mojego maluszka ściskać ramionami albo udami aż zrobi co zechcę :) Tym bardziej ze jestem od niego dużo silniejsza :)

Gość gość
To wspaniale :) Niewolnik jest od tego, aby zadowalać swoją Panią.

Gość gość
A ja lubię jak mój niewolnik mnie się boi i adoruje jednocześnie ;) Wspominałeś coś o historiach...znasz jakieś?

Gość gość
Tak, niewolnik ma prawo się bać swojej władczej Pani. Historyjki, miałem na myśli opowiadania, można je znaleźć na necie, opowiadania Femdom

Gość gość
Niewolnik MA się bać swojej pani, mały :) A możesz podesłać linka?

Gość gość
Oczywiście, jak ma Panią to musi się bać, ale też za nią tęsknić :) W google proszę wpisać opowiadania Femdom i wyskoczą jakieś.

Gość gość
Miło że mój maluszek nie jest odosobniony w swoim fetyszu. A i ja jestem z nim szczęśliwa :)

Gość gość
Ale chyba przyzna Pani, że chyba nie wiele takich facetów ? Chociaż nie wiem.

Gość gość
Oprócz ciebie i mojego chłopaczka nie znam żadnego :)

Gość gość
To znaczy, że jesteśmy wyjątkiem :)

Gość gość
Najwyraźniej :) Ciekawi mnie skąd się bierze ta chęć uległości i słabości u facetów :)