Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dominacja

Polecane posty

Gość gość
okazjonalnie? nie gość dziś lalunie poszukaj sobie w realu na półce dzieci się kocha i szanuje niejako z urzędu ;)

Gość gość
niejako nie odpowiada faktycznemu stanowi sama sobie zaprzeczasz :D

Gość gośćAnia
warczypies w moim otoczeniu mówiąc o grupie to nadużycie Jakość nie ilość gość dziś wiesz, jak się chce dowalić to kija się zawsze znajdzie ;) nieobiektywna interpretacja

Gość gość
Co to znaczy, że szanujesz tych którzy zasługują ? Chodzi o jakieś osiągi no nie wiem dla kraju, ludzi, dla siebie ?

Gość gość
Jakość to wg. ciebie ? Rozwiń :D

Gość gość
warczypies nie jak zwał tak zwał nie ma takiej osoby, Tych co są w moim najbliższym otoczeniu szanuję wszystkich :)

Gość gośćAnia
gość dziś przyszłaś się uczyć? :D

Gość gośćAnia
a nie lepiej było zapytać wprost? ;) można :)

Gość gośćAnia
chcesz wymienić się informacjami? :classic_cool:

Gość gość
ale wyjątkowo komunikatywna ta gośćAnia, gęba wypełniona frazesami których nie potrafi nawet wytłumaczyć :D

Gość gośćAnia
nie, informować Cię nie zamierzam co najwyżej wymienić się informacjami masz jakieś wartościowe? :classic_cool:

zabrzmiało to trochę jakby ktoś nas obserwował und podsłuchiwał :classic_cool: nie mam zielonego pojęcia co Cię interesuje

Gość gośćAnia
warczypies tylko Ci się tak wydawało :D:D moje zainteresowania są dość rozległe nie jestem też ignorantką ;) ale to już innym razem :) Dobrej nocy :)

Gość nieposłuszny z Trójmiasta
Marzę o służbie Dominującej Kobiecie i docelowo szukam związku femdom. Marzę o byciu karanym laniem za nieposłuszeństwo, o lizaniu kobiecych stóp i oddawaniu się kobiecie ze straponem czy bycia przez Nią zmuszany do lizania miejsc intymnych czy nawet zabaw typu pissing. Jestem starym kawalerem, bo nie mogę znaleźć Kobiety, która byłaby zainteresowana takim związkiem czy układem ze mną, pomimo że jestem samotnym i wykształconym kawalerem z dobrą pracą z Trójmiasta, bez partnerki, żony lub dzieci, chociaż mam już 43 lata. Jeśli znajdzie się Kobieta, którą pociąga układ czy związek femdom i nie mieszka zbyt daleko od Trójmiasta lub nie odrzuca ewentualnej przeprowadzki to bardzo chętnie taką Panią poznam. Mój adres email to: niewolnik30dlaPani@op .pl