Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to jest miłość

Polecane posty

Gość gość

I na czym polega?

Gość gość
Cos pięknego i wyjątkowego.

Gość gość
Na tych spojrzeniach w Twoje kochane oczy i na tęsknocie która nie pozwala mi żyć.Powinna polegać na szczerosci..spieprzylismy naszą miłosc oboje...brakiem odwagi..i zaufania.

Gość gość
najgłębsza głębia pozytywnych emocji

Gość gość
Cos takiego jak milosc nie istnieje

Gość gość
20.06to prawda.Piękno....

Gość gość
Wiem, wciąż rozpamiętuję Ciebie, twój serdeczny uśmiech, aksamitny głos, wyjątkową, elektryzującą przestrzeń, która nas spaja... tak, spieprzyliśmy to, choć niesmialo uważam, że ty tyćko bardziej.

Gość gość
dlaczego ja bardziej?

Gość gość
No właśnie, dlaczego ja bardziej ?

Gość gość
:( ja spieprzyłam ?

Gość smutna z bolącym sercem
miłość jest piękna dopóki nie wp*****la się w tą relację między zakochanymi osób trzecich,nie niszczy się Jej gierkami,kłamstwami,manipulacjami i chęcią zdominowania drugiej osoby,kochając powinniśmy konsultować wszystko tylko z partnerem

Gość gość
Nie polega na pewno na śledzeniu i gnębieniu obiektu uczuć oraz wpędzaniu w poczucie niższości.

Gość gość
Zjebałaś to koncertowo. Tak, że uważam cię za totalnego damskiego zjeba i nic Ci nie pomoże. Bywaj i pa jesteś taka sama jak ci debile Twoi bliscy. Oszołomy do kwadratu. Mogłaś być inna, ale nie. Wiec bujaj się i zostań w tym gównie ja tam nie idę.

Gość gość
Miłość to nie tylko kwiatki. To jest ostra jazda dla wybranych.

Gość gość
Co niby takiego? Te twoje końskie zaloty, szpiegowania, złośliwości, wyzwiska I to wg ciebie było takie z******te, o uczciwości nawet nie wspomnę.

Gość gość
a kto ich wybiera,jesli dla wybranych

Gość gość
20.11.masz rację..tylko nie rozumiem dlaczego ja bardziej.Ciągle rozpamuętuję Ciebie dokładnie tak samo.Stało sie pexh nie mielismy na to wpływu..powinnismy jednak wtedy pozostać w kontakcie bo może wtedy moja rodzina i ten glina nie zaczeli by się wpieprzać poza moimi ..naszymi plecami.Do dziś nie wiem co się stało ..być może że wiem nawet mniej niż Ty.Nienawidzę moich rodzicow.Wiem tylko jedno że kocham Cię i o nic nigdy Cię nie obwiniałam.Nigdy nie byłam przeciwko Tobie.

Gość gość
Ps.pozostałe wpisy nie są moje.

Gość gość
Pomogę ci. Tak popełniłam błąd, że zakochałam się w zaczarowanej żabie która nadal nią jest t i nigdy nie przeobrazi się w księcia. x

Gość Emocjonalny trup
Posłużę się definicją jaką mi powiedziała pewna znajoma którą wydawałoby się że znam doskonale. Miłość i małżeństwo to nic innego jak czysty biznes. To mi dokładnie powiedziała prosto w twarz śmiejąc się ze mnie, jak zaręczyła się z moim znajomym, który jest patolem ale miał kupę kasy.

Gość gość
Cudownym przeżyciem jakie jest miłość. Zawsze i Wszedzie Razem Mąż jest Zawsze podczas badań ginekolodzy pochwy i wspierał porody bo Intymność to Ja i Mąż. A nie ja i ginekolog jak twierdzą zacofane żony! !!! Nie Wstydzę się męża bo jak można się męża wstydzić przy badaniach i porodach a obcych jak ginekolog nie ciemnota! !!!

Gość gość
20.33mnie ten biznes nie dotyczy ja się zakochałam tak jak jeszcze nigdy w życiu i to jest miłość bezwarunkowa.Nie wiem co za moimi plecami robili moi rodzice i jaki mieli w tym udział że się zdystansowałeś i nie chcesz z nami gadać.:-(od nich nic nie wyciągnę.Jeżeli Ty wiesz coś więcej na ten temat to musisz mi o tym powiedzieć..po prostu musisz.Ja już nie daję rady totalnie nie wiem o co chodzi.Do rodziny sie nie odzywam.Chyba pokrzyżowałam im plany swatania mnie z kims innym..oni wiedzą że moje małzenstwo to farsa więc wymyslili sobie plan na ktory ja nie wyrazam zgody.

Gość takaprawda90
Miłość to bańka mydlana w której są zamknięte dwie osoby odseparowane od świata, ale jednocześnie tak blisko by po chwili móc się z nim zderzyć. To uczucie jest tak ulotne i intymne, że nie wyobrażamy że kiedyś się skończy i staramy się jak najdłużej je chronić przed światem zewnętrznym. Niestety przychodzi ten moment zwany prawdziwym życiem, gdzie praca, kasa, zdrowie, rodzina zdają się wszystko sprowadzić do parteru, bańka mydlana pęka, a z miłości rodzi się biznes, dla jednych sentymentalny dla drugich wyrachowany. Jak kto woli. Pozdrawiam! :)

Gość gość
Mądre osoby nie dopuszczają osób trzecich by nie zniszczyły ich uczucia. Miłość się chroni.

Gość gość sisi
Mądre i czasem nawet najmądrzejsze osoby nie mają na to wpływu jeżeli wszystko dzieje się bez ich wiedzy i za plecami.Najgorszy jest brak kontaktu i skonfrontowanie faktow bo wtedy przez głupie niedomowienia i kłamstwa może skonczyc lub zniszczyć się coś naprawdę pięknego i wyjątkowego.

Gość gość
Nawet mądre osoby nie są świadome tego że coś dzieje sie bez ich wiedzy i za plecami jeżeli dzieli je odległość i osoby takie kryją sie z tym tak jak moi rodzice.Za moimi plecami..eh nawet nie wiem co ..ale czuję że coś złego ..coś przeciwko mnie i konuś jeszcze..komuś kogo kocham.

Gość gość
..20.01dlaczego tak uważasz???co takiego zrobiłam?

Gość gość sisi
20.20kto kogo śledził???

Gość gość
Małżeństwo to nie żaden biznes durne istoty. To jest z miłości i chwała temu kto mimo trudów potrafi to utrzymać. I to jest totalna bzdura z tymi obowiązkami, codziennością która zabija, rutyna itp. Ludzie za sobą tęsknią czasem całe życie bo są idiotami, wystarczy kupić bilet. To nigdy nie mija i nic nie jest w stanie tego zabić. Nawet po śmierc***amiętasz tą osobę. Tylko jest żal do końca życia, że musiała cierpieć i umrzeć w bólu. Jesteście bandą debili bez grama uczuć.

Gość gość
W 2016. samych spełnionych miłości Wam życzę. Nie biadolcie tyle a wciągnąć brzuch, zcisnąć pośladki, wypiąć piersi, uśmiech na buźce i znajdujcie swoje bratnie duszki.