Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyglądam jak idotka

Polecane posty

Gość gość

Właśnie pofarbowałam czarne farbowane włosy rozjasniaczem. Mimo, że na odrosty nałożyłam rozjasniacz 15 min później wyglądam okropnie. tam gdzie był czarny są rude- to wiedizałam, że tak bedzie, ale 5 cm tam gdzie były natruralne to platyna. Czym sie ratować?

Gość gość
Boze dziewczyno skad ci taki pomysl przyszedl do glowy... To najgorsze co moglas zrobic. Nie powinnas robic tego w domu tylko u fryzjera. Teraz to tak zniszczylas wlosy ze ja Ci wspolczuje wiem cos o tym bo sama tak zrobilam jak nastolatka. Lepiej albo z powrotem je pofarbuj na ciemny kolor albo jak osoba wyzej napisala odrazu je zetnij.

Gość gość
a gdybym je wzięła jasnobrązowym szamponem koloryzującym?

Gość gość
Wiesz co to ci nic nie da. Szczerze z wlasnej autopsji odradzam ci farbowanie na takie platynowe blondy przechodzilam to. Wlosy tak mi sie skruszyly ze z dlugosci do polowy plecow zeszlam do dlugosci do ramion. Ja jak zafarbowalam z czarnego na blond przyznam szczerze ze odczekalam jeden dzien i pofarbowalam z powrotem na czarny. Ale to dlatego ze tak chcialam i wlosy na pewno byly ciut lepsze ale cudow nie wymagaj. Ty musisz uzyc farby moze byc jasny braz cokolwiek wazne zebys zeszla z tego utleniacza:/ pewnie znajda sie tutaj osoby ktore powiedza ci abys nie farbowala ale ja wien jak to okropnie wyglada i uwazam ze to jest jedyne wyjscie. Oczywiscie licz sie z tym ze bedziesz musiala je podcinac zeby te zniszczone wlosy usunac ale to mozesz stopniowo nie wiem jaka masz długość

Gość gość
Włosy mam za łopatki. Z podcięciem się liczę. Ten rudy nie jest tragiczny w swoim odcieniu, taki stonowany, wchodżacy w brąż, ale ta platyna... efekt całości jakby mi ktoś ognisko na głowie rozpalił.

Gość gość
Moze sproboj narazie na jakis fajny odcien rudego ? Powinien ci teraz wyjsc na tym co masz na glowie :)