Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malasmutnakrolewna

Kolega chlopaka...

Polecane posty

Gość Malasmutnakrolewna

Ostatnio spedzilismy razem kilka dni cala paczka, byl ten ON. Wydawalo mi sie, ze wpadlam mu w oko, przetanczylismy razem cala noc, kilka razy przylapalam go na tym, ze mi sie przyglada. Nie raz katem oka widzialam, ze na mnie patrzy a kilka razy poprostu spojrzalam na niego a on odwracal szybko wzrok jakbym na czyms go nakryla. Myslicie, ze on moze cos do mnie czuc oprocz przyjazni?

Gość Malasmutnakrolewna
Nie wiem co mam na jego temat myslec. Przed tym ostatnim spotkaniem zdazylo sie, ze bylismy razem na imprezie a on podszedl do mnie gdy siedzialam i zaczal mnie glaskac po plecach. Nie wiem nawet czy on to pamieta bo to bylo dawno i po alkoholu.

Gość Malasmutnakrolewna
Nigdy nie zrobil wobec mnie jakiegos jednoznacznego gestu. Myslicie, ze to dlatego, ze moj facet jest jego dobrym kolega czy poprostu nie ma zadnych zamiarow wobec mnie? Gdybym tylko mogla choc godzine z nim spedzic sama to poznalabym prawde, ale zawsze jestesmy w grupie...

Gość Malasmutnakrolewna
Nie wiem nic. Wiem tylko, ze sni mi sie po nocach i naprawde dobrze sie z nim czulam. Boje sie tego uczucia, ktore sie we mnie rodzi, ale nie moge zrobic zadnego kroku.

Gość gość
Możesz mu się podobać ale nie ma śmiałości bo jest kolegą Twojego chłopaka.

Gość gość
Up

Gość Malasmutnakrolewna
Dodam, ze on ma duze powodzenie i moze przebierac w dziewczynach, ale po chcial tanczyc tylko ze mna a jak jakis inny chlopak poprosil mnie do tanca to zaraz mnie "odbil"

Gość Malasmutnakrolewna
Po alko tez wygadal sie troche do mojego chlopaka, ze ten jest glupi, ze on na jego miejscu strasznie by sie mna jaral (chyba zauwazyl, ze moj mnie troche olewa) a do mnie mowil tez po alko, ze nie chce przesadzac, bo moj facet bedzie zazdrosny i nie chce tez za duzo powiedziec. Na trzezwo jest zupelnie inny, nie odzywa sie do mnie za bardzo tylko patrzy jak zaklety. Ehhh...

Gość Malasmutnakrolewna
Chcialabym z nim choc wypic kawe i pogadac. Przekonac sie czy naprawde mu sie podobam i czy naprawde jest taki fajny jak mi sie wydaje? Jak go wybadac a przy okazji samej sie nie zdradzic?

Gość gość
Koleżanko. Strategia małpy nie przystoi dziewczynie. Jeśli Cię kręci, zostaw obecnego i zobacz, co się wydarzy. Wszystko inne jest nieakceptowalne.

Gość gość
Up

Gość gość
To nie jest zadna strategia. Chce sie tylko przekonac jak to z nim jest. Czy naprawde wpadlam mu w oko. Gdybym miala choc odrobine pewnosci to nie wykluczam, ze wtedy zostawilabym obecnego chlopaka. Ale tez nie mowie, ze na 100% tak bym postapila. Chcialabym sie poprostu lepiej z nim poznac bo na razie to malo o nim wiem.

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
podnosze

Gość Malasmutnakrolewna
Smutno mi wiecie?