Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość N7

Chłopak z domu dziecka

Polecane posty

Gość N7

Cześć wszystkim :) Chciałabym podzielić się z wami moim problemem i wysłuchać waszych opinii Rzecz ma się tak: mam 18 lat i od pół roku jestem z chłopakiem z Domu Dziecka. Jest ode mnie rok młodszy, ale bardzo dojrzały-czasami czuję się jakby był ode mnie dużo starszy, a czasami zachowuje się jak dziecko, ale to chyba normalne, nawet u dorosłych facetów. W każdym razie-czasami jest mi bardzo ciężko. Płakałam za każdyn razem gdy opowiadał mi o swoim domu, patologia i nic więcej. Boję się, że jest zdany tylko na siebie, że powinnam mu dać duużo miłości-a jestem dość zimną osobą i że będzie ze mną nieszczęśliwy. Ma dużo traumatycznych przeżyć i czasami widzę, że jak do tego wraca to jest mu bardzo ciężko. Kocha swojego ojca- szanuje go bardziej niż ja kogokolwiek, mimo tego że jest on alkoholikiem. Koleżanki mówią, że chcę być Matką Teresą- dać mu miłość i to czego nigdy nie miał, że jestem z nim z litości. Jest mi z nim bardzo dobrze, dba o mnie jak nikt nigdy, kocha mnie najmocniej. Jednak czasami zastanawiam się jak to jest w takim "normalnym związku"- gdzie chłopak ma normalnie rodzinę i wszystko. Jakby to było mieć normalnych teściów i chłopaka, który nie musi się martwić w takim stopniu o przyszłość, który mógłby u mnie spać bez pisania zgody do sądu, stać by go było na wyjście do kina(nie jestem materialistką- chodzi mi o to, że ktoś dostaje wiecej kasy niz 80 zł miesicznie i to jeszcze ciezko wypracowane(dyzury w kuchni, sprzatanie itp). Powiedzcie mi, co o tym sądzicie? Dodam jeszcze, że duże znaczenie ma dla mnie też to, że ja uczę się w najlepszym liceum w Polsce, on raz nie zdał(kiedy był w domu) i generalnie uczy się dość średnio, choć jest inteligentny itd Całus, N.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować