Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szweedka

Beznadziejny chłop

Polecane posty

Witam,muszę się gdzieś wyżalić,może coś poradzicie.Mieszkam w Szwecji od kilku dobrych lat,mam 1,5 roczną córeczkę,której ojcem jest beznadziejny szwed!Mieszkamy razem od dwóch lat i już zaczynam mieć dość.On się do niczego nie garnie!To taka przysłowiowa "duupa wołowa".Niczego nie załatwi,wszystko na mojej głowie.Siedzę z nim dla dobra dziecka,ale już nie wyrabiam!!!!!Owszem jak mu powiem co ma zrobić to zrobi,ale jest tak niedomyślny,że ja o wszystko muszę się prosić.porażka!Czy jest jakiś sposób na takiego chłopa?

Gość gość
możesz zostac jedna z czterech żon ahmeda

Gość gość
a potem jak córka forośnie a któraś żóna umrze to ona też zostanie jego żona. tam nie mają problemów z hierarchią jak w szwecji

Gość gość
kobieto nie masz wcale tak źle jak myślisz. Jestes z nim, on ciebie słucha, zrobi jak mu powiesz wiec bez przesady. Jest dupą wołowa ale z takim zyje się spokojnie. Nic nie umie bo go nikt nie nauczył-zajmij się wychowywaniem córki i faceta. Będzie po twojemu wiec nie płacz:-) czasem taki zaradny nie jest najlepszy, masz co masz, skoro urodziłaś mu dziecko to az taką wołową nie jest:-) chyba ze ty masz inne priorytety . Masz co masz , wiec nie szukaj guza tylko układaj zycie wg swojego grafiku a on będzie ciebie wspierał - musisz jednak zarządzić tą rodziną

Gość gość
facet szukajacy zony w biedniejszym kraju to typowy niedudacznik wiec nie powinnas byc zdziwiona,zreszta faceci na zachodzie to typowe c**y,noworoczne wydazenia w Kolonii to tylko potwierdzaja

Tak sobie właśnie myślę że chyba trzeba się z tym pogodzić że muszę nim cały czas sterować i tyle i robić swoje.Bo spokój jest to prawda, nie pije,nie awanturuje się,chociaż jak mu się powie słowo krytyki to się obraża,bo mu się wydaje ze taki doskonały jest.A co do żony z biedniejszego kraju to tak akurat się składa że ja mam sporo większą wypłatę od niego,co też wynika z jego dupstwa wołowego!!!

Gość gość
czyli nieudacznik

Gość gość
Masz to, co chcesz mieć. Stękanie, nic tu nie da :P