Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie stac mnie na dobrą dietę, co jeśc by schudnać

Polecane posty

Gość gość

witajcie, moja historia jest smutna, otóz poł życia sie obzerałam i poł odchudzałam, zajadałam stresy niepowodzenia, mam 3 dzieci , 40 lat, 107 kg, pół temu byłam u dietetyczki ale sie nie stosowałam , maż ostatnio stracił prace, mamy kredyt długi, kiepsko z kasa , ale z tym sobie jakos poradzimy, ja pracuje za grosze na poł etatu, ale maz dobrze zarabiał, chodzi mi o to ze w stresie teraz przytyłam obzerajac sie, choć nie mam kasy teraz to juz chce schudnac, mowi sie ze alkoholik musi sie odbic od dna by przestał pic, u mnie tez to nastąpiło, pytanie nie stac mnie na mieso z kurczaka, duzo warzyw , owocow, serkow , jogurtów, chce jesc 5 posiłków dziennie, ale takich na moja miare, ja w diecie miałam 5 posiłkow wlasnie i nie moge jej zastosowac bo jest droga, co w zwiazku z tym mam jesc , owszem pewnie nie umre z głodu ale teraz nie moge wydawac na swoje jedzenia, a musze sie pozbierac, doradzcie cos

Gość gość
już nie przesadzaj, że warzywa i owoce są takie drogie. Nie są, tylko trzeba kupować i jeść sezonowe; teraz to przede wszystkim korzeniowe, kapucha, kiszonki - skarbnica zdrowia, z owoców jabłka przede wszystkim, u mnie są po 2zł/kg. Kupuję co drugi dzień 2-3 kg i zjadam. Mięsa prawie nie jem

Gość gość
tak naprawde chudniesz od tego ILE jesz,wiec mozesz jesc byle co ale w ilosci np do 1800 kcal i schudniesz.odradzam drastyczne diety np 500 kcal,bo na tym chudnie sie szybko,ale jeszcze szybcirj tyje z powrtotem 2 razy tyle co sie schudło.Jesli chodzi o niedrogie produkty polecam np kasze,zwłaszcza jaglana,gryczaną,ziemniaki,warzywa gotowane typu marchew cebula tez nie sa drogie,ziemniaki.tylko licz mniej wiecej zeby nie zjesc np 1 kg ziemniaków naraz,zobaczysz schudniesz.Generalnie to mozesz jesc wszystko tylko w rozsadnych ilosciach

Gość gość
kurna rozwalają mnie ludzie którzy mówią że nie stać ich na jedzenia żeby schudnąć TYJESZ OD JEDZENIA I BRAKU RUCHU! Przestań wp*****lać ile wlezie (zaoszczędzisz kasę na jedzeniu) i zacznij biegać!

Gość gość
Ja schudłam 15 kg w rok,powolutku,ale nie mam teraz ataków obżarstwa itd ,mysle ze ty schudniesz wiecej niz ja,bo moja waga wyjsciowa to było 75 kg,ty wazysz wiecej wiec szybciej schudniesz.A jadłam co chciałam,tyle ze starałam sie nie jesc chipsów czekolady a własnie jak poprzednczka kasze,warzywa,jajka,owoce,chleb razowy,sery wszelakie,jogurty,ale patrzyłam zeby nie jesc wiecej niz 2000 kcal dzien

Gość gość
kurna rozwalają mnie ludzie którzy mówią że nie stać ich na jedzenia żeby schudnąć TYJESZ OD JEDZENIA I BRAKU RUCHU! Przestań wp*****lać ile wlezie (zaoszczędzisz kasę na jedzeniu) i zacznij biegać!--- ----- cierpie na kompulsywne objadanie sie , kto tego nie przeżył ten nie zrozumie, miałam pieniądze to jadłam , teraz nie mam pieniedzy a musze sie z tym wszystkim pozbierac odbic od dna, duzo by pisać wiec nie kazdy mnie zrozumie