Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Danusia2353

Psychoterapia Warszawa

Polecane posty

Gość Danusia2353

Czy ktoś może polecić doświadczonego psychoterapeutę, który specjalizuje się w leczeniu agorafobii? Szukam kogoś z Warszawy.

Gość muttsy
Pani psycholog Paulina Łukasiewicz prowadzi leczenie agorafobii poprzez psychoterapię. Gabinet znajduje się w Warszawie. Tutaj masz na niego namiary http://mind-spa.waw.pl/agorafobia/ i wszystkie niezbędne informacje.

Gość Danusia2353
Dziękuję Wam za pomoc

Gość gość
Polecam psychologa panią Gabriele Maligłówkę z M1016.pl

Gość gość
Tak dla poczytania, może kogoś zaciekawi, bo mnie zainteresowało: Wszystkie dolegliwości ciała fizycznego, w tym i psychiczne są skutkiem braku harmonii ciał subtelnych. Jeśli często opanowuje człowieka nienawiść, smutek, żal, zazdrość i inne negatywne myśli, uczucia, czy emocje, to za każdym razem, coraz bardziej niszczy swoje ciała subtelne. Po pewnym czasie te zanieczyszczone energie, znajdujące się w ciałach subtelnych, schodzą na ciało fizyczne, poprzez różne dolegliwości. Nieprawidłowe działania, myśli, negatywne emocje i uczucia, powodują dolegliwości i tylko sam człowiek jest za nie odpowiedzialny. Duża różnorodność dolegliwości, spowodowana jest przez różne przyczyny, jakie człowiek wywoła. Inne dolegliwości odczuwa kiedy, nie może komuś wybaczyć, inne kiedy jest ciągle pełni zazdrości, a jeszcze inne kiedy na przykład. źle się odżywia. Najistotniejsze w tym wszystkim jest to, że to sam człowiek tworzy je sobie i sam jest za nie odpowiedzialny. Również i sam może się ich skutecznie pozbyć. Powinien to jednak chcieć zrobić sam. Nie jest to proste, ale do wykonania. Zaczerpnięte z bloga: http://przygoda-z-duchowoscia.blog.pl/

Gość gość
Dziwne, że nikt nie wymienił jeszcze ośrodka W Relacji. Prowadzą naprawdę świetnie psychoterapie. Strona internetowa to www.wrelacji.pl możesz poczytać więcej o nich :)

Gość martyna99922
O takiej psychoterapii musi zadecydować psychiatra. To on wie, co się dzieje i to on wie, co będzie konieczne. Dlatego najlepiej pójść do sprawdzonego miejsca, którym niewątpliwie jest https://psychomedic.pl/psychiatra-warszawa/ Tam w 6 lokalizacjach w Warszawie znajdziecie odpowiednią pomoc, taką, jakiej szukacie.

Gość joanna8i989
Z opinii, które czytałem i słyszałem, to wydaje mi się, że tutaj https://psychomedic.pl/psychiatra-warszawa/ znajdziesz odpowiednią pomoc. Na pewno zostaniesz szybko przyjęta, a rejestrować możesz się przez 7 dni online lub telefonicznie, więc to już zależy do Ciebie.

Gość Ivona778
wagę problemu często pojmuje się dopiero dzięki wizycie u specjalisty. Moja przyjaciółka po wizycie u psychoterapeutki z Mind Story zaczęła walczyć z depresją. Widzę, że terapia jej pomaga. Wspieram ją i wierzę, że jednak uda się jej pokonać chorobę. Dlatego moim zdaniem indywidualna rozmowa z psychologiem, to krok milowy w stronę odzyskania równowagi.

Gość moniq33

Mam dobre doświadczenia z Psychomedic. Faktycznie nie ma problemu z umówieniem się do nich na wizytę. Można online, można telefonicznie... Mają kilka placówek i wielu dobrych specjalistów, nie ma więc problemu z kilometrowymi kolejkami. A to bardzo ważne, żeby problemy tego typu były szybko zdiagnozowane i by terapia równie szybko się rozpoczęła.

Gość rosearered

w Psychomedic w Warszawie zajma sie Toba kompleksowo. jesli potrzebujesz pomocy psychiatry, zapewnia Ci najlepszego, jesli psychologa - to samo. tam nie ma zlych specjalistow. kazdy pochodzi z empatia oraz poczuciem swojej spelnianej misji. pracuja tez w weeekendy, wiec nie ma wiekszego problemu z doborem terminu, nawet jesli pracujesz.