Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sperma śmierdząca w pochwie

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy to w ogóle tu powinno być pisane czy na forum zdrowie, ale... Od zawsze mam tak, że kąpie się wieczorem i jeśli jest stosunek z finalem w środku, to na drugi dzień z pochwy strasznie śmierdzi. Szukałam informacji i nawet lekarze piszą, że to może być infekcja itd. na sił e doszukują się problemu. Ja byłam tydzień temu u lekarza ginekologa i jestem jak najbardziej zdrowa tam, a zawsze po stosunku ze spermą w środku śmierdzę. Śmierdzę dopóki nie wypłukam pochwy dobrze prysznicem. Czy to sperma tak śmierdzi gdy przebywa w ciepłym miejscu?????? Np gdy w nocy się kocham, to rano nie pozwalam mężowi na żadną powtórkę, bo cuchnie Trzeba by pierw się dobrze tam wypłukać. Znacie to?

Gość gość
Proste rozwiazanie, myj sie po seksie.

Gość gość
fuj

Gość gość
W nasieniu jest białko, a białko jest doskonałą pożywką dla bakterii, to nie sperma śmierdzi, tylko bakterie wydzielają substancje o takim zapachu, a nie innym.

Gość gość
Ciężko o 2 w nocy i brać prysznic, gdy obok w pokoju śpią małe dzieci. ...ale dobrze, że mamy tyle niezmiernie higienicznych kobiet,co nie czekają po stosunku, żeby umyć się na drugi dzień.

Gość gość
pewnie nigdy nie zdarzyło im się po seksie paść z wyczerpania i obudzić się na drugi dzień rano

Gość gość
Higiena przede wszystkim :classic_cool:

Gość bella  86
Wiesziałam, że bedzie obraza majestatu, wyraziłam swoje zdanie i opinie, jak ktoś wulgarnie i chamsko się zachowuje to jest dobrze. Ale jak się kogoś nie toleruje to każda opinia jest zła. To nie kwestia komentarza lecz osoby.

Gość gość
Nooooooooooo, ale samo podmycie się nic nie da. Żeby usunąć cała spermę z pochwy trzeba zrobić irygację. Nie wierzę, że robicie to po nocach. Papierkiem, czy delikatnie w zlewiku to też się po tym podmywam, ale to nie załatwia sprawy moje panie. Może od siebie nie czujecie, albo nie przeszkadza wam smród ryby z gaci. Wiele kobiet to się nawet przed seksem nie myje.

Gość gość
Nie trzeba lecieć od razu się szorować, jak się padnie po seksie, to można umyć się rano. Zadałaś pytanie dlaczego tak się dzieje i dostałaś odpowiedzi, chcesz uniknąć tego zapachu, to myj się od razu po seksie.

Gość gość
00 to zapach seksu muflonie :p Prawdziwy, żywy :p Irygacje to zrób sobie mózgu :D :D :D Pierdo/lone prawiki :D

Gość gość
Ten zapach jest również zależy od diety, jeśli zapach po stosunku jest bardzo wyraźny i bardzo nieprzyjemny, to chyba jednak coś jest nie tak.

Gość gość
Nie raz zdarzyło mi się z dziewczyną usnąć zaraz po seksie i nie raz rano budziłem ją minetką, żadnego nieprzyjemnego zapachu nie zauważyłem, owszem zapach jest inny niż zaraz po kąpieli, ale nie jest on przykry i jakoś bardzo intensywny.

Gość gość
Ale to był seks bez prezerwatywy i do środka?

Gość gość
Raz z gumką, raz bez i w sumie zapach jest taki sam... może to jest zależne od trybu życia, diety, ogólnego zapachu ciała, nie mam pojęcia, trzeba by się lekarzy zapytać.

Gość gość
Przecież sperma wypływa z pochwy, to jak ty robiłeś tę minetke?

Gość gość
Istnieje coś takiego jak chusteczki i jeśli coś wypływa, to dziewczyna się wyciera.

Gość Tingene
Czyli na wierzchu cud pod spodem smród.

Gość gość
nigdy nie usnelam nie umyta po seksie...co z tego ze 2 w nocy? jak chce ci sie siku to tez czekasz do rana czy nie splukujesz wody i rak nie myjesz ?:)

Gość gość
Zapalenie pecherza przez brak higieny? Usmialam sie do lez. Ja bym chyba nie wytrzymala bez podmycia sie po stosunku, ale rozumiem, ze sytuacje sa rozne. Przez takie cos moze dochodzic do grzybicy, zapalenia itp, ale na pewno nie zapalenia pecherza co za bzdura masakra.

Gość gość
Już nie przesadzajcie, kiedyś higiena ludziom była bardziej obca, brak wody, łazienek, warunków, ludzie też uprawiali seks i nie było gumek, jakoś kobiety wtedy nie chorowały non stop na infekcje c**ek ;)

Gość bella  86
16:45 jesli coś nazwiesz bzdurą może najpierw upewnij się, nie jestem wszechwiedząca i potrafię się przyznać do błędu. Polecam jednak znaleźć w necie,, jak zapobiec infekcjom układu moczowego,, Rozumiem spontaniczny seks w środku nocy, nawet wtedy muszę się chociaż podmyć. Każdy postępuje jak uważa.

Gość gość
Och czyściochy kilka godzin bez mycia nie wytrzymają.

Gość gość
Kropelka płynu Fairy do środka i po temacie

Gość gość
Ciekawe czy te panie, które starają się o dziecko też tak od razu wszystko wymywaja.

Gość gość
1. Jezeli chce powachac mydlo, to wsadzam nos do mydelniczki. 2. Zarowno pochwa jak i penis po stosunku smierdza 3. Ten zapach nie przeszkadza parze w lozku, ale na drugi dzien rano (najlepiej przed wyjsciem do pracy) prysznic i dokladne umycie zalatwia sprawe bezproblemowo. 4. Kwiatki mozna tez wachac przez Maske przeciwgazowa, ale co to za przyjemnosc. Podpis : Facet pozytywnie nastawiony do przyjemnosci

Gość gość
Ja sobie nie wyobrażam pójść spać kiedy wypływa lepka sperma i klei się do ud. Nie wmawiaj nam ze jesteśmy takimi brudaskami i każda tak śpi! Ale mimo że nie myje palcem w środku, to rano nic nie śmierdzi. Może to po prostu cechą osobnika u ciebie lub u niego. Niektóre kobiety taki zapach po prostu mają i żadne leki nie niweluja tego kiedyś tu pisała taka. Może podobnie z mężczyznami. Sperma mojego M. ma zapach ale powiedziałabym że neutralny i na pewno nie przykry, rano też nie jest wyczuwalna.

Gość gość
Jezeli kobieta po seksie idzie do lazienki aby sie umyc zanim zasnie, to albo brzydzi sie partnera, albo nie zostala nalezycie obsluzona. Przy przesadzaniu pod wzgledem higieny alternatywa moze byc wspolzycie w wannie/pod prysznicem.

Gość gość
Tak dodam od siebie, to sperma śmierdzi, kiedyś jadłem co popadnie i tak samo jebało a teraz jem to na co mój organizm ma ochotę i jest jak krochmal bez zapachu i lekko słonawa, opis mojej żony, tylko są minusy sam muszę sobie żarcie robić, ale po co do organizmu wprowadzać coś czego akurat nie potrzebuje to usuwa wszelkimi drogami, i tak się pojawią złośliwe odpowiedzi, ale dodam jeszcze że kał oddawałem co dzień, a teraz raz na 3 lub 4 dni, czyli człowiek jak by jadł to co naprawdę jest potrzebne to by nie srał i nie śmierdział hehe.

Gość gość
Pytanie nie brzmiało jak się pozbyć zapachu, bo każdy wie,że trzeba się umyć. Tylko chodziło o to czy to zawsze tak jak zostanie w środku na parę godzin.