Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niemcy są przystojni

Polecane posty

Gość gość
IDE się schować bo autorka tak mi cos zasugerowała:D zegnam cieplutko:D

Gość gość
gość dziś x Częściowo się z tobą zgodzę tylko zauważ pewny fakt, kobiety w Polsce znacznie obiegają również od Niemek, są bardziej leniwe, bardziej zakłamane, często stosują jakieś gierki i chcą aby facet się domyślił o czym one marzą... piszesz o partnerstwie, ale to działa w obie strony, co już tym Polkom narzekającym na Polaków się nie spodoba, bo w Niemczech standardem jest że nawet w małżeństwie ludzie dzielą się kosztami życia, widok Niemca wracającego do domu z zakupów i wręczającego paragon żonie, aby ta oddała mu część kasy to nic nadzwyczajnego, u nas to nie do przełknięcia przez kobiety :P Wszystkie plusy które wymieniłaś w Niemców dotyczą również niemieckich kobiet i u polskich kobiet również ich nie znajdziesz, może u wyjątków. Polskie kobiety również są leniwe, bardzo roszczeniowe, mało ambitne, wolą wozić tyłki autem niż wsiąść na rower, wolą jechać nad morze aby leżeć dupą do góry na plaży zamiast zapieprzać po górach.

Gość gość
Chyba już od dawna w Pl jest równouprawnienie. Co ciekawe znam sporo polskich par gdzie to kobieta więcej zarabia. I znam więcej kobiet nuż mężczyzn które dbają o formę. Oczywiście nie chce generalizowac bo ludzie są różni ale jestem pewna ze polki bardziej o siebie dbają a sport też jest tego czynnikiem

Gość gość
Tylko problem tym że Polki o siebie dbają do pewnego momentu, jak już znajdą sobie faceta, wyjdą za mąż i urodzą, to bardzo często zmieniają się o 180 stopni. Wystarczy popatrzeć na ludzi po 50-tce, więcej jest dojrzałych i atrakcyjnych facetów, niż kobiet. Dbanie o siebie jest zależne od kultury, trybu i komfortu życia, a my jesteśmy niestety 30 lat za światem zachodnim, ludzi zwyczajnie nie stać na dobrej jakości żywność i dbanie o siebie, a to ma cholernie ogromny wpływ na wygląd. Sam wiem po sobie że odkąd zacząłem chodzić na siłownię i przeszedłem na dietę, to wydaje na żywność 3x tyle co wcześniej, a jeśli 90% ludzi zarabia mniej niż 2500zł to o czym tu dyskutujemy, pewnych rzeczy chęciami się nie przeskoczy.

Gość gość
Dajcie spokój laska jest sfrustrowana bo jakiś Polak jej odmówił i teraz wygaduje bzdury. Polacy to inny typ urody niż Niemcy ale nie można powiedzieć, że nie jesteśmy przystojni. Jest u nas w Narodzie spora ilość 100% Polaków szczupłych, przystojnych, zadbanych i młodo wyglądających.

Gość gość
Żaden polak mi nie odmówił i sfrustrowana też nie jestem. Mam za to prawo mieć swoje zdanie. Jasne, że są w Polsce przystojni, zadbani mężczyźni ale więcej jest przeciętnych lub poniżej. Śmieszny jest ten tekst o kobietach przestajacych o siebie dbać bo z kimś są dłużej, nie widzę żeby faceci robili inaczej. To kwestia charakteru a nie płci

Gość gość
świńskie blondasy

Gość gość
Głupi stereotyp. Ile jest naturalnych złotych blondynek w Pl? W Niemczech jest mnóstwo szatynow i brunetow

Gość gość
Tak samo głupim stereotypem jest uważanie że wszyscy Niemcy są szczupli, wysportowani, przystojni, odpowiedzialni, itp, itd... zresztą czego się spodziewać po tym forum, tu same stereotypy panują i chyba 90% z was jest oderwana od rzeczywistości, a o tym ze większość z was za granica nigdy nie mieszkała nie wspominam :P

Gość gość
do 16.17... powiedz mi jaki wpływ ma facet na to, że łysieje, przecież to genetyka, rozumiem inne cechy, o które można zadbać, ale włosy????????? tak tylko może wypowiadać się ktoś kompletnie pusty i będący ignorantką...a zapomniałem szwaby nie łysieją:)

Gość gość
szatyni to z importu

Gość gość
Czy ja kogoś obwiniam za to ze łysieje? Owszem to sprawa genów tak samo jak rysy twarzy i wzrost, a ludzie na to patrzą prawda?Bo to kwestia estetyki również. Faceta interesuje, że kobieta ma mniej jedrny biust i rozstępy bo jest po ciąży?? też niejeden to skrytykuje mimo, że nie jest temu winna. Nie, nie z importu. Mówię o normalnych Niemcach, mają różny kolor włosów i oczu tak samo jak Polacy. Może się pomieszali z innymi narodami 150-200 lat temu stąd nie każdy ma aryjski pożądany przez Hitlera typ urody,co akurat jest dobre

Gość gość
Owszem, tyle, ze jak lysieje to niech sobie trzyma te resztki wlosiat na krotko a najlepiej zgoli. Tu nie chodzi o czupryne tylko o rysy twarzy i sylwetke. Niemcy ogolnie sa szczupli i wysportowani. Polacy ogolnie nie. Te nawyki zywieniowe oraz sportowe widac wyraznie tak dopiero w wieku 40 lat choc zarysy sa juz wczesniej :-D Chociaz schabowego takze w Niemczech lubia :)

Gość gość
Wasi przodkowie to się w grobach przewracają, rozumiem Angol, Hiszpan, Francuz, Szwed, Czech, Węgier, nawet Żyd... ale Niemiec? Nie macie za grosz godności :P

Gość gość
Młodzi Niemcy nie są odpowiedzialni za to co było w czasie wojen :) żydzi akurat też są mniam

Gość gość
Nie ważne czy są czy nie, to nasz odwieczny wróg podobnie jak Rosja, od samego początku na nas napadają co jakiś czas i zapewne kiedyś znów to zrobią... no chyba że zrobimy myk i my ich z raz napadniemy :P Na te dwa narody polak musi mieć oko cały czas, a nie dawać im dobrowolnie d**y :P

Gość gość
Ja wiem dlaczego wam się tak Niemcy podobają, bo Niemcem łatwo sterować, większość z nich jest tak ciemna i niezaradna że jeśli się im nie powie co mają zrobić, to będą stać jak kołki, a co za tym idzie są idealni dla kobiet które lubią rozkazywać i które lubią mieć totalną władzę nad mężczyzną, bo tak zostali nauczeni. Niemiec łyknie wszystko co powiedzą w tv, dowodem tego jest witanie z kwiatami uchodźców i cieszenie się że do nich przyjechali, mamusia Merkel tak kazała i Niemiec rozkaz wykonał, bo tego został nauczony w domu, sam z siebie nic nie zrobi dopóki się mu tego zrobić nie karze. Znam tę nację doskonale więc wiem o czym mówię.

Gość gość
up

Gość gość
Moj maz jest Niemcem. Ja jestem starsza, prawie 50 lat stuknelo :D On i mezowie kolezanek razem biegaja w maratonie. Wszyscy chudzi :D i w mniej wiecej tym samym wieku. I kazdy umie ugotowac, posprzatac, isc na zakupy. Tu nie ma gadania o "przypominamiu" czy pomocy w domu" - to ich dom, wedza sami co zrobic. A jakby laska z pracy przyszla i zobaczyla ze on prania do suszarki nie wstawil to by ja chyba szlag na miejscu trafil :D Tak, ze darujcie sobie te komentarze o Niemieckim wyhowaniu. Bo tu matki tak synow wychowaly, ze w ogole nie trzeba zadnego gadania o zmywarce bo on widzi, ze trzeba rozladowac. Ma oczy. Natomiast Polskie wychowanie synow to mnie doslownie dobija :( Jak widze u kolezanki jak ona synowi (15 letni zdrowy chlopak ...) usluguje na kazdym kroku to mam ochote ja trzepnac zeby orzezwiala :O No ostatnio ona mu ciacho i nawet herbatke przyniosla zeby "mu sie nie nakruszylo" :O Czulam sie jak w zoo :D A dziewczyna byla calkiem normalna te 20 lat temu...co sie z nia stalo? Co sie z Wami dziewcznynami w Polsce stalo? Bo doslownie jakby z Afganistanu wyjal... :(

Gość gość
Znam jednego polskiego bandziora, który jest sobowtórem wokalisty z "Rammsteina":D

Gość gość
Nie wszyscy ale są wyjątki...;-)

Gość gość
Autorka to wybiera po czyli czlowiek lewak z kompleksem mniejszosci wzgledem zachodu. Zachod wcale nie jest taki wspanialy. Zgnilizna emocjonalna i moralna.