Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża??

Polecane posty

Gość gość

Piszę bo nie umiem znaleźć odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. mam nadzieję, że mi pomożecie, ale najpierw opowiem po kolei: miałam @ 12.12.15 w czasie dni płodnych nie używaliśmy zabezpieczeń i mam nadzieję na ciążę. Mam objawy jak bym była w ciąży tzn mam wrażliwe piersi lekko opuchnięte i widać na nich żyłki, robi mi się słabo w małych sklepikach gdy jest dużo ludzi a stoję w kolejce, mdli mnie i mam podwyższoną temperaturę tj 37 stopni. pobolewało mnie podbrzusze kilka dni a potem nie wiem czemu pojawił się śluz o kolorze lekko brązowym a dziś robiłam test ciążowy i wyszedł ujemny:( okres mam mieć 11-12.01.16 a oto moje pytania: 1. czy nie zrobiłam tego testu za szybko?? 2. kiedy najwcześniej mogę zrobić? tylko nie mówcie ze w dniu @ bo zwariuje. 3. co może oznaczać ten śluz?? to wszystko jest normalne w ciąży?? boję się, że to może być objaw poronienia :( a tego bym chyba nie zniosła...

Gość gość
Nastepna urojona !?!?!?

Gość gość
nie potrzebuje takich komentarzy. jeśli masz tak pisać to lepiej nic nie pisz.

Gość gość
zrób test za 2 dni. powinien wyjść już odpowiedni wynik. a co do śluzu to ja też tak miałam jak się okazało na wizycie to przez nadżerkę było spowodowane.

Gość gość
Witaj, odpowiadając na Twoje pytania: 1. czy nie zrobiłam tego testu za szybko?? - zrobiłaś 2. kiedy najwcześniej mogę zrobić? tylko nie mówcie ze w dniu @ bo zwariuje. - w dniu spodziewanej miesiączki zrób. Szkoda teraz nastawiać się, a później rozczarować 3. co może oznaczać ten śluz?? - może ciążę, a może nie - trudno ocenić.... Jeżeli chodzi o objawy to zaczęłaś większą uwagę zwracać na takie symtomy ciążowe, może też działać psychika. Także zrób test w dniu miesiączki i powodzenia!