Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Musi zaistnieć cud, żeby akurat 2 osoby się sobie spodobały

Polecane posty

Gość gość

szukam już 2 lata i mnie taki cud nie spotyka...:(

Gość gość
Tak samo miłość. Nigdy dwie osoby nie kochają się równo.

Gość gość
Myślisz, że zawsze jedna bardziej kocha? Akurat w moim poprzednim związku się to potwierdziło

Gość gość
gość dziś I to jest straszne.

Gość nie toleruję gierek i kłamstw
to głupie teorie,jesli najpierw jedna osoba kocha bardzo mocno a druga z premedytacją ją rani przez długi czas to siłą rzeczy niszczy albo osłabia uczucie,no chyba ze ktos jest masochistą,potem juz trudno na nowo zaufać

Gość gość
Nie wiem czy wiecie, ale cuda się zdarzają :D

Gość bella  86
15:46 może masz wygórowane wymagania, nie jest ,aż tak trudno spotkać odpowiedniego partnera.

Gość gość
Wyjątkowe uczucia zdarzają się rzadko. Trzeba je docenić, szanować i umieć z nimi dobrze się obchodzić, aby ich nie stracić. Dlatego kiedy ich nie ma powinniśmy się przygotowywać do nich, tak aby kiedy się pojawią zrobić wszystko co trzeba, żeby poszły we właściwym kierunku i wydały swe owoce. Oczywiście muszą to być właściwe osoby, a nie zauroczenie przez różowe okulary.

Gość gość
14:26 idealne podsumowanie tematu nic dodać,nic ująć tylko o "sukces" związku muszą dbać i walczyć o to,sami zainteresowani,razem,po równo ,ramię w ramię

Gość gość
bo miłości się nie szuka...ona przychodzi sama, nagle i niespodziewanie mozna czekać długo a moze nie przyjdzie wcale, ale jej się nie szuka na siłę

Gość gość
dwa latal czekalem i sie doczekalem :))))) od miesiaca jestesmy para i jest cudnie, mam taka nadziej iz ze tak zostanie, tym bardziej ze jestesmy boojote 30+ i po przejsciach z doswiadczeniem :))) Nie oczekuj, wszystko samo przyjdzie, ja szukalem i gowno z tego bylem, dalem sobie spokoj i tak niespodziewanie, bez zamiaru czegokolwiek pojawila sie ONA, czar prysknal od pierwszego telefonu :) Takze nie oczeuk a samo szybciej przyjdzie niz ci sie wydaje :)

Gość gość
miłość nie jest dla takich jak wy z przeciętnym wyglądem

Gość gość
u mnie się wydarzył ten cud, ale za późno, ja zajęta, tamta druga osoba też zajęta :( chichot losu ....

Gość gość
ja to mam szczescie ,mi ten cud wydarzył sie 3 razy :) ale te dwa zwiazki sie rozpadly,mam nadzieje ze ten bedzie ostatni