Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce mi się za wszelką cenę żyć

Polecane posty

Gość gość

śmierć to byłby dla mnie odpoczynek,tak jak sen

Gość gość
Każdy bywa czasami zmęczony ;-)

Gość gość
to nie jest zmęczenie,ale analiza sytuacji,zawsze marzyłem o lepszym spokojniejszym życie,chociaż na tle wielu innych to mam luksusowo wręcz,ale to wszytko to takie mętne g****o, co ja zrobię coś co daje mi kasę się załamie,a ja w między czasie założę swoją rodzinę,bo jest kandydatka i pewnie tak będzie prędzej czy pózniej

Gość gość
nie do końca rozumiem, o co ci chodzi... :-O

Gość gość
chodzi mi o to,że moje życie jako takie jest,ale było na wariackich papierach,ale co będzie jak ono się załamie,a ja się np. obciążę własną rodziną

Gość gość
tego nigdy nie wiadomo. a co ma zrobic ktos, kto juz MA wlasna rodzine i zycie mu sie pogruchota???? dorosłosc to nie przelewki...

Gość gość
np.ta moja dziewczyna pewnie żona ,nie złą osobą,ale jest rozpieszczoną córeczką bogatych rodziców,firma siadła,a ona musi żebrać ode mnie na lekarzy,bo bez tego umrze,mają duży majątek,ale są w czymś w rodzaju pułapki bo ojciec zbzikował i nie daje nic sprzedać

Gość gość
bo uważa,że lekarze to złodzieje,już mi się nawet nie chce na niego wściekać,a co będzie jak założymy jak założymy rodzinę,a po mojej stronie się załamie,jakiś urząd skarbowy,ktoś nas z rynku wyprze(na razie to jest mało prawdopodobne,ale zawsze się może zdarzyć)

Gość gość
nie chcę jej zostawiać z tym wszystkim samej,nie tchórzę,ale jeżeli ja mam być w podobnym g*****e co ona tera to może ta opatrzność by mnie zabrała

Gość gość
mogłaby ta opatrzność tak zrobić