Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podejrzewam męża o homoseksualizm

Polecane posty

Gość gość
Autorko czemu nie piszesz??

Gość gość
haha czyli co? pewnie w zyciu jestes wychowana przez tvn I PO telerancyjna osobka ale fakt ze twoj maz jest geyem budzi w tobie uczucie obrzydzenia ? ;)

Gość gość
Bo już się nakręciliście na moje prowo.

Gość gość
jestem kobietą hetero, ale od kilkunasu lat mam przyjaciela geja. A właściwie niby bi, bo kiedyś miewał dziewczyny. Ale dla mnie facet, którego pociągają faceci, to gej i tyle. Nawet jeśli znajdie sobie damski "przerywnik". Byłam świadkiem przez te lata kilku rozpadów związków. Byli faceci mający żony, dzieci, ukryający się latami, lub tacy, którzy dojrzeli do odejścia, przyznania się przed samym sobą, ze są gejami. Pamiętam słowa mojego przyjaciela: kobieta takiemu facetowi nigdy nie da tego, czego on potrzebuje. Q**s to q**s i ona mu tego nie da. Okrutne, ale prawdziwe. Oni mogą pokochać kobietę, ale w końcu pójdą do faceta. Wyjdź z tego, to nie twoja wina, on się świetnie maskował, z czasem stracił czujność.

Gość gość
gość 2016.01.07 Idź do psychatry czym prędzej, albo do zakładu zamknietego, bo Twoje teorie są rodem ze średniowiecza! Homoseksualizm wedle WHO nie jest chorobą

Gość gość
Znam goscia geja, ktory dopiero po 25 latach malzenstwa i odchowaniu 4 dzieci zdecydowal sie na szczerosc wobec malzonki i wyznal, ze woli facetow. Zmarnowal zonie 25 lat. Ona i jego dzieci nie chca go znac. Z zona sie rozwiodl i jest szczesliwy ze swoim chlopakiem. Wcale sie autorce nie dziwie, ze jest wsciekla, bo chyba wiekszosc kobiet bylaby w takiej sytuacji. Ja tez nie bylabym zadowolona, gdyby okazalo sie po x latach malzenstwa i dzieciach, ze facet traktowal mnie jako przykrywke i zwyczajnie oszukiwal.

Gość gość
Tu autorka. Na weekend zawiozłam dzieci do swojej teściowej, już wcześniej było to obiecane. Oboje pochodzimy z rodzin wręcz homofobów. Rodzina męża to typowo męskie zawody, wyśmiewanie się z inności. U mnie może trochę mniej, ale też jest duża nietolerancja dla homoseksualizmu. Mój mąż ani nie dba za bardzo o wygląd, o dziwo ma typowo męski zawód, gdzie z gejów wręcz szydzą. Nie podejrzewam wcześniej męża. Po rzeczach, które znalazłam wiem, że mąż genialnie się ukrywał, na początku bardzo tego pilnował. Chociaż sama nie wiem jak mogłam tego nie wyczuć. Byłam u prawnika. Tak naprawdę to jestem zdołowana wizytą. Chociaż jak to określił prawnik ja będę dyktować warunki rozwodu. Martwię się o dzieci.

Gość gość
Jak to możliwe, że nic nie zauważyłaś przed ślubem? A znajomi? Jakoś trudno mi w to uwierzyć. Przecież na prowadzenie podwójnego życia trzeba mieć trochę kasy. Wiem to bo mój mąż miał kochankę. Jakieś wyjazdy, wyjścia itd.

Gość ta od goscia po 25 latach
Autorko, lepiej, ze wyszlo teraz niz za 100 lat. W sadzie bedziesz miec przewage. Dzieci ... dzieciom trzeba bedzie wszystko na spokojnie wytlumaczyc i mysle, ze wizyta u psychologa bylaby dobrym pomyslem, tzn. zeby wiedziec, jak z nimi rozmawiac, no bo przeciez nie powiesz im, ze ich ojciec to cholerny klamca, ktory woli chlopcow. Bedzie bolalo Was wszystkich, ale za jakis czas ochloniecie i zycie zacznie powoli wracac do normy.

Gość ta od goscia po 25 latach
Aj, przepraszam, doczytalam teraz, ze bylas juz u psychologa :) Widac, ze jestes rozsadna i niczego glupiego raczej nie zrobisz. Powodzenia!

Gość gość
11:01 zgadzam sie. Z jakiej racji całe otoczenie ma wiedzieć o tak osobistych rzeczach ? To są wasze prywatne sprawy. To będzie stygmatyzacja dla niego, będzie miał przesrany żywot w swojej okolicy, będą go wytykać palcami. Chcesz tego ? No chyba ze to chodzi o to że ty chcesz sie mścić.

Gość gość
o losie ! to musi byc straszne swiadomosc ze wsadzal ci fiuta w pochwe a wczesniej tego samego fiuta wciskal jakiemus kolesiowi w o***t

Gość gość
Jak zwykle odzywają się idiotki, które uważają, że tutaj męża autorki można skrzywdzić. Dajcie już spokój. Dla autorki ta sytuacja to tragedia a Wy martwicie się o jej męża.