Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu w UKa ludzie nie przestrzegaja sygnalizacji swietlnej

Polecane posty

Gość gość

beke mam z uków, jak swieci sie czerwone a pajac daltonista włazi na ulice :D

Gość gość
Ja mam beke jak czasem odwiedzam polaczkowo, czerwone nic nie jedzie a te tlumoki stoja bo mandat moga dostac :D a w UK luzik idziesz na wlasna odpowiedzialnosc i jak nic nie jedzie to przechodzisz na czerwonym, proste tepaku

Gość gość
tepak to ty garkotłuku z UKa, powinni angolom mandaty walic aby sie nauczyli, to ze nic nie jedzie nie znaczy ze mozna sobie chodzic jak sie podoba, po to jest sygnalizacja zeby przestrzegac buraczku ćwikłowy :D

Gość gość
Jutro szkola bingolku, do nauki, ino chyzo :D bo nie zdasz znowu do piatej klasy podstawowki

Gość gość
gdyby tylko 'polaczki' chodzily jak im sie podoba :O to sama prawda, ze kazda nacja trzyma ze swoja, i nie wstydzi sie skad przybyli do ktoregos z krajow, tylko polacy maja ten wstyd, ktory zmusza ich do drwienia z wlasnego narodu :O p.s. a poza tym swiatla w UK to jakis chaos :P na skrzyzowaniu wlaczaja sie wszytskie na raz :D niektore zielone nie wlaczaja sie w ogole, a przy przejsciu dla pieszych w kierunku samochodow sa 2 swiatla :D totalny absurd :P

Gość gość
E tam, w Paryżu też można przechodzić na czerwonym i to "na oczach" policji. I też w Polsce jestem zdziwiona, że wszyscy grzecznie stoją, kiedy i tak nic nie jedzie, nawet w promieniu pół kilometra.