Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszolina2904

Wiem jak Karmić :)

Polecane posty

Witam, otrzymałam paczuszke dla mojej Kici. Bardzo jestem zadowolona, Kicia wcina jedzonko ze smakiem. Nie wiedziałam, że aż tyle tego będzie. Jestem mile zaskoczona Państwa paczuszką, bardzo serdecznie chciałabym podziękowac organizatorom kampanii Whiskas i Pedigree... Nawet nie wiecie, jaka rość sprawiacie nam, właścicielom zwierzaczków jak i im samym, naszym futerkowym pociechom. Bardzo dziękuje... !

Witam. 2 tygodnie temu można było zgłosic się do Kampanii Whiskas i Pedigree. Było : 1300 paczek Whiskas i 1300 paczek Pedigree. Zgłosiłam sie i otrzymałam dla mojego Kotka Kaciupka paczuszkę Whiskas. Daję mu póki co mokre karmy w saszetkach. Tak jem, ze aż mu się uszy trzęsą. Jest to wyżywienie na 2 tygodnie ( aż 2 tygodnie ). Sama się dziwiłam, że to jest możliwe dostać AŻ tyle karmy. A jednak.. Bardzo serdecznie dziękuje Wam Kochani za to, ze potraficie w prosty sposób człowieka uradować. A zwłaszcza potraficie uradować każdego zwierzaczka i mojego Kaciupkaaa Kaciupek jest Wam bardzo wdzieczny i bardzo Wam dziękuje

Witam wszystkich bardzo serdecznie w czwartek otrzymałem paczuszkę- niespodziankę od Pedigree.. Ruszyła kampania dla psiaków i dla kotów.. Do zdobycia było 1300 paczek Whiskas i 1300 paczek Pedigree.. Otrzymałem jedna z 1300 paczek Pedigree.. Jestem bardzo zadowolony, przeszczęśliwy.. Tzn. moja suczka Kulka jest bardzo zadowolona. Oczywiście jest to wyżywienie na 2 tygodnie, więc siłą rzeczy jeszcze Kulka nie zjadła wszystkiego organizatorom chciałbym serdecznie podziękować za to, że jesteście w stanie organizować dla naszych zwierzątek takie Kampanie, bardzo smaczne Kampanie serdecznie dziękuje i wielkie brawa dla Was Tak trzymać

Witam wszystkich bardzo serdecznie w czwartek otrzymałem paczuszkę- niespodziankę od Pedigree.. Ruszyła kampania dla psiaków i dla kotów.. Do zdobycia było 1300 paczek Whiskas i 1300 paczek Pedigree.. Otrzymałem jedna z 1300 paczek Pedigree.. Jestem bardzo zadowolony, przeszczęśliwy.. Tzn. moja suczka Kulka jest bardzo zadowolona. Oczywiście jest to wyżywienie na 2 tygodnie, więc siłą rzeczy jeszcze Kulka nie zjadła wszystkiego organizatorom chciałbym serdecznie podziękować za to, że jesteście w stanie organizować dla naszych zwierzątek takie Kampanie, bardzo smaczne Kampanie serdecznie dziękuje i wielkie brawa dla Was Tak trzymać

Gość gość
O, spamer ma nowe nicki :P

Gość gość
Wszystkie na jedno kopyto i to charakterystyczne "witam" :P

Gość Olccia94
Właśnie otrzymałam paczkę od Whiskas z akcji " wiem jak karmić ", a nie tyle co ja jak mój kotek :-) kotek zrobił degustacje i jest bardzo zadowolony jadł z apetytem paszteciki zostały pierwsze zjedzone. Mięsko także smakowało kotkowi. Karma wysokiej jakości bardzo polecam.

Gość SK94
Polecam Pedigree, pełnoporcjowa karma dla psiaczków.

Gość gość
Polecam Pedigree, pełnoporcjowa karma dla psiaczków.

Gość gość
Jak najbardziej :) Polecam Pedigree, warta uwagi, smaczna i dopasowana do wieku psa.

Gość gość
Polecam Pedigree