Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozstanie.Pyatnie do mężczyzn.

Polecane posty

Gość gość

Sluchajcie.Bedac w 2 letnim zwiazku jakies 3-4 razy rzucalam swojego faceta,bo cos mi sie przykladowo nie podobalo.Krotka pilka-jest problem,zwijam sie,on pozniej sie stara i wracamy do siebie.Gdzie w koncu ostatecznie rozeszlismy sie jakies 4 miesiace temu.Przez jakis czas byl kontakt telefoniczny,ale ostatni miesiac,cisza spokoj.W Nowy Rok zlozylam mu zyczenia i zaproponowalam mu spotkanie.Nie cche bysmy byli wrogami....On sie zgodzil,nawet zadzwonil i zapytal o czym chce z nim prorozmawiac....ale jakos tak chyba niechetnie.Pozniej zaczal mi mowic ze go zostawilam i ze to ja chcialam zakonczyc ten zwiazek.(to prawda)na koniec ze spotkamy sie jak wroci z wyjazdu,i podkreslil ze to jakspowodowalam rozpad wszystkiego dodajac,ze nie bedziemy juz razem i musze sie z tym pogodzic.Co on mysli?przeciez nie chcialam nigdy powrotu...nie udalo sie to tyle.Czy jesli kobieta zostawi faceta to co on wtedy mysli i po jakim czasie?prosze o wypowiedz mężczyzn.A i powiedzial,ze go nie zranilam i ze nie ma do mnie o nic pretensji....

Gość gość
On Twoje "podchody" odebrał jako chęć powrotu.Wiem że powiesz że to nie prawda ale Ciebie dręczą wyzuty i chcesz go udobr***ać.Częśc kobiet to wredne suki,nieraz gorsze od mężczyzn,wiem co piszę bo z niejednego pieca chleb jadłem!

Gość gość
kazdy bledy popelnia....tylko dlaczego w sumie on odpowiada na moje wiadomosci?i skoro wyrzucilam go z mojego zycia to po co mu proponuje spotkanie?a jeszcze on sie na to godzi....na jego moejscu w ogole bym nie utrzymywala z takim kims kontaktu,a tym bardziej nie spotykala sie,bo po co?

Gość gość
miłosc wszystko wybacza

Gość gość
Dlaczego odpowiada? Bo ma dobre serce,nie jest chamem,czuje przynajmniej sentyment do Ciebie.Ty jednak jesteś głupia pindla.Jak się spotkacie daj mu du/py,przynajmniej w niewielkim stopniu mu wynagrodzisz gorycz rozstania :D

Gość gość
a wy panowie,spotkalibyscie sie z taka osoba ktora was tyle razy zostawiala?nawet tak po prostu zwyczajnie po kolezensku?

Gość gość
Nawet jesli mielibyscie juz kogos,ale byla dziewczyna nalega na spotkanie?

Gość gość
po prostu wybaczyl to.

Gość gość
spotkalibyscie sie z byla laska ktorej nie widzieliscie 4 miesiace?

Gość gość
Co komu szkodzi zarooochac była. Może się uda może nie. Nawet jakbym miał kogos nowego to czemu nie. A tak w ogole pannę która zrywają tyle razy z byle powodu to bym już dawno powaznie nie traktował. Taka na przeczekanie aż znajdzie się ktoś lepszy.

Gość gość
powinien cie na dobre kopnąć w doope chora psychicznie debilko; tyle fajnych kobiet na swiecie, po co on ma sie z bele go\wnem takim jak ty użerac