Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyślonaaa1

Problem z otwarciem się przed swoim chłopakiem....

Polecane posty

Gość zamyślonaaa1

Od 1,5 miesiąca jestem w związku z moim przyjacielem z którym znam się już ok 4-5 lat. Zawsze był mną zainteresowany. Przyjaźnilismy się ze sobą, wszystko sobie mowilismy i mamy naprawde bardzo fajny stosunek miedzy sobą. Problem jednak tkwi w tym ze ja mam 25 lat a on 26 no i ja jestem nadal dziewicą :/ Czekałam z tym bo chciałam miec tylko jednego faceta w zyciu i jemu oddać się w całości. Teraz jak jestem w związku i jestem bardzo szczesliwa zakochana to chce to zrobić, tylko boje się mu o tym powiedziec, wstydze się :( co robić?

Gość gość
Daj sobie trochę czasu, jesteście dopiero 1,5 miesiaca razem, wszystko po kolei. Pocałunki, pieszczoty, seks. Znacie się jako przyjaciele, teraz musicie się poznać w związku :) Ochłoń troszkę, na wszytsko przyjdzie czas, na seks tez :)

Gość gość
taki problem to szczęście dla chłopaka ;) wstydzić się też nie ma za bardzo czego, przy najbliższej romantycznej okazji jak będziecie się przytulać albo obejmować po prostu mu o tym wspomnij...myślę że będzie zadowolony, że będzie tym pierwszym, z resztą już sobie poradzicie ;) masz przy okazji kolejny temat do rozmów ze swoim chłopakiem - jego dotychczasowe doświadczenia i twoje...mówcie sobie o wszystkim bo tak powinien wyglądać związek wg mnie

Gość gość
Przyjaźnilismy się ze sobą, wszystko sobie mowilismy i mamy naprawde bardzo fajny stosunek miedzy sobą x N chyba jednak nie jest tak jak mówisz skoro wstydzisz się powiedzieć mu o dziewictwie :P Przyjaźnicie się od tylu lat, a jak się związaliście to nagle zaczęłaś się wstydzić?

Gość zamyślonaaa1
rozmawialiśmy o wszystkim ale nie mowiłam mu o życiu intymnym i co robiłam a czego nie z facetami z którymi sie spotykałam.

Gość gość
Na taką rozmowę przyjdzie czas. Całujecie się, pieścicie, cokolwiek? Bo to dopiero początek związku, a Ty juz się martwisz seksem, na to przyjdzie czas, poważnie. Nie masz się czego wstydzić, bo żaden normalny mężczyzna, nie wyśmieje kobiety z takiego powodu :)

Gość zamyślonaaa1
Tak myślisz? że nie ma się co tego wstydzić? całujemy się namiętnie, przytulamy, tylko mam przeczucie ze niedługo on bedzie chciał się zbliżyć.... a ja cholernie się tego boję

Gość gość
Uwierz, nie masz absolutnie ŻADNEGO, powodu do wstydu :)

Gość gość
zamyślonaaa1 dziś po 1,5miesiąca ??? trzymaj minimum 2lata w związku