Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżasta34

pomysl na rocznice

Polecane posty

Gość dżasta34

zbliża się kolejna juz rocznica mojego ślubu i zastanawiam się co tym razem przygotować mężusiowi :) Jakie Wy kupujecie prezenty dla swoich ukochanych?

Gość gość
Wybierzcie się do pięciogwiazdkowego hotelu Rialto w Warszawie. Byliśmy tam z mężem na rocznicy. Wspaniałe miejsce, piękny hotel, a jedzenie najlepsze! nigdzie nie jadłam smaczniej. Koniecznie wybierzcie sie zwiedzić; rynek, krakowskie przedmieście, łazienki i dzielnice Wilanów. Nocą obowiązkowo spacer Starówką ;)

Gość gość
też myślę, że spedzenie weekendu w jakims dobrym hotelu to dobry wybór. Ja na rocznice dostałam taki prezent od meza. Zabrał mnie do hotelu Abidar ze SPA w ofercie w Ciechocinku. Mielismy niedaleko bo jestesmy z Torunia a to jakies 15min autostrada. weekend udal sie cudowny, totalna odnowa biologiczna dzieki wspanialym fizjoterapeutom

Gość Kataszynka
Przecież w cenie tych prezentów można podarować drugiej osobie wspólny wyjazd do jakiegoś pięknego miejsca. Myślę, że dobrym wyborem będzie była stolica Polski i hotel logos kraków http://www.hotel-logos.pl/ Tam na pewno poczujecie się świetnie i będziecie się dobrze bawić.

Gość gość
ciepy klocek na klate :D

Gość Tymoteusz1
Zdecydowanie Kraków! To piękne miasto, w którym każdy Polak powinien pojawić się przynajmniej raz w życiu. Przenocować na spokojnie będziecie mogli w [url=http://www.hotel-logos.pl/]kraków hotele centrum, więc się o to nie martwcie. Ja sam często tam bywam i bardzo dobrze wspominam te wyjazdy :)