Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemilosc

Czy da się powstrzymać przed zakochaniem?

Polecane posty

Gość niemilosc

Mam takiego jednego na oku. Robił jakieś podchody do mnie a ja nie do końca wiedziałam czy daću szansę się bliżej poznac. Aż pewnego dnia usłyszałam jak mówi przy mnie do kolegi " mówiè ci stary lepiej się nie zakochiwać". Nic nie odpowiedziałam ale tak teraz się zastanawiam czy to w ogóle jest możliwe aby się nie zakochać?

Gość niemilosc
Kuzwa nikt sie nie wypowie. Jak są tematy o sraniu itp. to zaraz ostra dyskusja. A tu temat i uczuciach i dupa

Gość gość
"zakochać się" to nie jest decyzja. Gdyby tak było, 99% postów na tym forum w ogóle by się nie pojawiło. Można się jednak pilnować, np. unikać kontaktów z ludźmi, aby się nie angażować, być np. chłodnym i zdystansowanym, celowo, tak aby inni przyjęli tę samą postawę wobec nas i żeby sobie wzajemnie nie robić nadziei, ani rozczarowania. To dziwne pytanie zadajesz. Jeżeli już się ktoś zakocha, to nie może się odkochać świadomie, może co najwyżej przeczekać tzn. cierpieć, urwać kontakt, udawać dystans, chłód - ale cierpiał będzie i kochał, przynajmniej przez jakiś czas.

Gość gość
A jezeli facet zadaje mi pytanie " co mam zrobić boli mnie serce" to szukac w tym drugiego dna czy nie? Jak byście to odebrali gdyby osoba która wam się podoba zadała wam takie pytanie?

Gość gość
Nie szukać żadnego drugiego dna. Dać mu szanse

Gość gość
Prawdziwej miłości nie powstrzymasz. Wiem co mówię. Znaleźliźliśmy siebie mając już partnerów, dzieci. I co? No i wlasnie wtedy jest problem....