Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OlinkaLinka

Kto zna DIETALEGRE? Bo wygląda kusząco i można by jeść na zmianę z ketoaktivem

Polecane posty

Gość OlinkaLinka

Zakładam wątek, bo niewykluczone, że któraś z użytkowniczek już to jadła. Chodzi mi o Dietalegre (jedzenie proteinowe), na które niedawno natrafiłam w necie, ale nie znam nikogo, kto tego próbował. Jako maniaczka ketoaktiv (schudłam na tym swego czasu 8 kg w dość krótkim czasie) szukam czegoś o podobnej skuteczności, tyle że może nieco różnorodniejszego. Widzę, że skład jedzenia dietalegre nadaje się do szybkiej diety odchudzającej, batony, ciastka i instanty wyglądają bosko, nie mówiąc o gotowych posiłkach... Ale chciałabym poznać faktyczne opinie osób, które miały z tym do czynienia - lepsze niż ketoaktiv? Smaczniejsze? Też tak szybko działa? Dziękuję z góry za wszystkie wypowiedzi :)

Gość gość
Ja znam, dobre rzeczy, na pewno fajna odmiana w porównaniu z ketoaktiv. Ja na czeskim dietalegre schudłam 12 kg, więc spokojnie mogę zarekomendować. No i większy wybór, więc o wiele łatwiej długo wytrwać na tej diecie.

Gość AnkaAnka1989
Ja bardzo lubię dania słone. W ogóle nie przejmuję się gotowaniem, zaopatruję się tylko w dużo warzyw i wystarcza. Póki co schudłam 7 kg w miesiąc, jak dla mnie to rekordowy wynik. No ale wiadomo, dieta proteinowa jest najszybsza.

Gość gość
Aha, no i słodycze :D Nie różnią się o dych niedietetycznych , a na legalu można jeść (nie od początku, wiadomo).

Gość gość
moja mama na tym schudła swego czasu, jakieś 15 kg w 3 miesiące. Pamiętam, że codziennie jadła wafle i batony i mnie tylko wkurzała hahah nie mogłam uwierzyć, że to dieta. No ale chudła, jadła te dania proteinowe, trochę ćwiczyła i poszło jak z płatka. Jakbym kiedys potrzebowała, na bank się w to zaopatrzę, bo nie wyobrażam sobie odmawiać wszytskiego.