Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muszę być przy nim być perfekcyjna i to mnie męczy

Polecane posty

Gość gość

Meczy mnie to. On jest facetem 10/10. Ja bez makijażu 5 lub 6/10,z makijazem i fryzem 8/10. Ciągle boje się mojej niedoskonałości .

Gość gość
Musisz bo on ci kazal czy musisz bo masz kompleksy?

Gość gość
Do tej pory miałam faceta 6/10 i przy nim czulam się piękna i seksowna. Ten jest po prostu zbyt atrakcyjny dla mnie. On mi mówi, że jestem piękna,ale to chyba żarty.

Gość gość
co masz z twarza, ze makijaz i fryz dodaja az 3 pkt?

Gość gość
powinnaś od niego wymagać depilacji klaty, chodzenia do kosmetyczki, stylizacji, używania odżywek do włosów

Gość gość
Co to oznacza że jesteś 5 lub 6? Jak to liczysz?

Gość gość
Słuchaj, skoro jego osoba, a właściwie jego atrakcyjność powodują u Ciebie kompleksy, to ja proponuje zerwanie, bo popadniesz w marazm. Albo zaakceptuj siebie i popracuj nad własną samooceną, albo zerwij, poważnie.

Gość gość
Mam brzydką cerę (kremy lecznicze zamiast pomoc zaszkodzily), ogółem twarz mi się nie podoba...widzę tyle pięknych kobiet dookoła i cierpię. Może powinnam nosić burke.

Gość gość
Trzeba byc prostakiem zeby na ludzi patrzec przez pryzmat cyferek okreslajacych ich atrakcyjnosc. Rzuc go, jeden facet wiecej dla inteligentnych kobiet :P

Gość gość
gość dziś powinnaś od niego wymagać depilacji klaty, chodzenia do kosmetyczki, stylizacji, używania odżywek do włosów Z Nie muszę wymagać.on jest bardzo zadbany.

Gość gość
Jeśli już trochę jesteście razem, to zaryzykuj i bądź saute - zobaczysz, czy w ogóle zauważy.

Gość gość
Skoro on Cię akceptuje i jesteś dla niego piękna, to masz zniekształcony obraz siebie.

Gość gość
Skoro on z Toba jest, a z jego wygladem moglby miec kazda, to na pewno jestes dla niego piekna i jest w Tobie zakochany:)

Gość gość
Mam jedynie ładne ciało,wysportowane,smukła sylwetka,zgrabne nogi, jedrny tyłek i biust c. To mnie trzyma przy życiu.

Gość gość
Zakochany albo nie wiem może bierze jakieś tabletki? albo traktuje mnie jak wyzwanie.

Gość gość
gość dziś Skoro on z Toba jest, a z jego wygladem moglby miec kazda, to na pewno jestes dla niego piekna i jest w Tobie zakochanyusmiech.gif A potem na ulicy będą szły jakieś piękne kobiety i komentowaly "co on robi z tym wyploszem?to ja powinnam mieć takie ciacho" i będą miały racje.

Gość gość
Dlaczego redukujesz się do ciała? Masz jeszcze wnętrze :)

Gość gość
No i co Cię obchodzą domniemane myśli obcych kobiet? To Ty z nim jesteś. Wylecz kompleksy kobieto, bo zniszczysz sobie życie i wylądujesz w bardzo złym miejscu.

Gość gość
Po porodzie cię zostawi.

Gość gość
Po prostu uważam,że powinnam mieć mniej atrakcyjnego faceta. Zawsze w związku to kobieta powinna być piękniejsza. Mam ciekawe wnętrze to fakt,ale ktory facet na to patrzy.

Gość gość
To po co z nim jesteś, skoro uważasz, że powinnaś mieć mniej atrakcyjnego partnera?

Gość gość
Na dłuższą metę wnętrze się liczy. Masz spaniałego mężczyznę to po co jeszcze jątrzysz? Myślisz, że przy brzydszym będzie Ci lepiej? Tacy są wredni bo nadrabiają swą brzydotę upokarzając kobietę. I skorzystają z okazji aby zdradzić aby podbić swoje ego :O

Gość gość
Gupia jestes. Typowy pustak z kompleksami

Gość gość
Takie jak ty marnie koncza. Wez sie za czytanie, podnies samoocene i wyjdz wtedy do ludzi. Pustaki sa dobre na 5 minut.

Gość gość
17:32 chyba masz racje. Brzydcy są wredni. Lecą na każdą,która zwróci na nich uwagę.