Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To chyba najgłupsze intymnie pytanie, ale muszę je zadać

Polecane posty

Gość gość

Zauważyłam dziś coś dziwnego. Zawsze noszę wkładki higieniczne ale dzisiaj mi ich zabrakło. Włożyłam czarne majtki. Wiadomo jak to kobieta, wydzielina itp. Zauważyłam po kilku godzinach, ze majtki mi się odbarwiły od tej wydzieliny na taki pomarańczowy kolor (jak po Domestosie, wiecie). Majtki nie są nowe, są z dobrej jakości bawełny. Kurczę, wiem, że pochwa ma kwaśne środowisko, ale żeby aż tak... Nie narzekam na zdrowie intymnie. Kurczę, o co chodzi?

Gość gość
Słuchaj mi też się to czasem zdarza, dokładnie tak jak napisałaś, ciemne majtki się odbarwiaja właśnie w taki sam sposób. Nie mam pojęcia z czego to wynika, nigdy nie szukałam informacji na ten temat. Az jestem ciekawa:)

Gość gość
Też tak mam na niektórej ciemniej bieliźnie/

Gość gość
Masakra. Jaki kwas wy tam macie zracy :D mi sie nigdy nie odbarwily a rowniez nie choruje.

Gość gość
A penisy waszych mężów sie jeszcze nie rozpuściły od tych kwasów ?

Gość gość
Mocz zawiera amoniak ciemniaki

Gość gość
Trzeba wycierać broche po szczaniu, ciemnoty.

Gość gość
Nigdy tak nie miałam. Jeśli to faktycznie od moczu to może cierpisz na wysiłkowe nietrzymanie moczu.

Gość gość
Troche obrzydliwe. I co ze mocz zawiera amoniak? To swiadczy tylko otym ze ona sie nie wyciera po sikaniu lub ma nietrzymanie moczu. Co nue zmienia faktu ze dziwne to. Mi nigdy nie odbarwiky sie czarne ani zadne inne majtki.

Gość gość
To nie jest od moczu! To wydzielina z pochwy i ma kwaśny odczyn, co jest normalne. Wszytko podlega wahaniom cyklu wiec pewno autorce się trafiły "te" dni.