Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gocha_chacha

kurs wizażu Beauty Lux (New Nails)

Polecane posty

Cześć :) Czy wiecie może coś na temat kursu wizażu Beauty Lux? Może brałyście w nim udział? Mam zamiar zapisać się na ten kurs, ale nie wiem czy sobie poradzę. Interesuję się makijażem, lubię to robić ( jak na razie tylko sobie i kilku znajomym), ale nie mam jakichś wielkich umiejętności. Czy rzeczywiście można się tam czegoś nauczyć i nabrać wprawy (wiem, że trzeba ćwiczyć)? P.S. Może któraś z Was wybiera się na ten kurs w najbliższym czasie?

Gość gość
Wszystko trzeba ćwiczyć. Jestem po 3 szkoleniach w beauty lux. New nails to hurtownia kosmetyczna. Tam masz szkolenia zawodowe, w różnym trybie godzinowym. Te prowadzące, które ja miałam, były genialne. Zaangażowane i pomocne, pracowaliśmy na solidnych kosmetykach. Najważniejsze, że właśnie na bazie tego przygotowałam się do pracy. To nie był absolutnie stracony czas.

Gość gość
Ja znowu brałam udział w kursie od Akademii Good Look i mogę pochwalić jak to tam wygląda. Ale teraz wybieram się na ich kurs Master pRo - http://www.akademiagoodlook.pl/ z tego co wiem to chyba mają jeszcze wolne miejsca