Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOCY !!! Zraziłam Cudownego Faceta

Polecane posty

Gość gość
Możliwe, że jest wyjątkowo romantyczny i zasługuje na super wrażliwą i mądrą kobietę. Z drugiej strony może okazać się jakimś małym, zakompleksionym i neurotycznym prawiczkiem. Koniec końców jeśli mu na niej zależy, to odpuści i da jej szansę. Nie zdradziła go, nie pobiła, palnęła głupotę, bo ubzdurała sobie jakąś teorię. Koniec końców kiedy zrozumiała, że ma do czynienia z prawiczkiem, to nie uciekła z krzykiem, tylko chce z nim być i naprawić swój błąd. Nie wieszajcie na niej psów, jakby była taka pusta, poszukałaby macho. Szczególnie, że naprawdę jest pewne prawdopodobieństwo, że facet jest prawikiem, bo ma kompleksy czy problemy.

Gość gość
Kompleksy na pewno ma, bo gdyby ich nie miał to nie byłby w tym weku prawiczkiem, ale w tej chwili jego największym kompleksem jest właśnie brak doświadczenia, bo on doskonale zdaje sobie sprawę z tego że to normalne nie jest... wcześniej mogły być inne powody jego kompleksów dla których tego nie robił, ale mogły mu już przejść. Poza tym kompleksów można się łatwo pozbyć, wystarczy trafić na osobą która nas doceni i w pełni zaakceptuje, związek z kimś takim poprawia samopoczucie, podnosi samoocenę i człowiek powoli wyzbywa się kompleksów.

Gość gość
Mnie zastanawia jedno jak ona nie zauważyła tego że jest prawiczkiem?

Gość gość
Na pewno druga osoba może pomóc, kiedy mamy kompleksy (odpowiednia druga osoba), ale najbardziej pomaga .. dystans do siebie. I jeśli on będzie taki zafiksowany na punkcie swoich "niedoskonałości", to prędzej wykończy dziewczynę i siebie, niż stworzą fajny, normalny związek. Generalnie partner to nie darmowy psychoterapeuta, facet też powinien jakoś się ogarnąć, wtedy wspólnie jakoś mogą wyjść z tego impasu. Z drugiej strony rozumiem, że p...s to bardzo wrażliwy na krytykę organ i ona mogła już być tym gwoździem do jego prawictwa na najbliższą dekadę.

Gość gość
Sorry, ale d***** nie mogą być tak durne. Marne prowo !

Gość gość
Mnie zastanawia jedno jak ona nie zauważyła tego że jest prawiczkiem? x Moje była też tego u mnie nie zauważyła :) prawiczek nie musi oznaczać sieroty która nic nie potrafi, już skończcie z tymi stereotypami... możliwe ze i któraś z was miała prawiczka i nawet o tym nie wie :P

Gość gość
gość dziś x Skoro autorka do czasu tego nieszczęsnego zdania nie zauważyła że z nim jest coś nie tak, to chyba raczej facet jest normalny w miarę i nie jest jakimś zastraszonym i bardzo zakompleksionym człowieczkiem, ba... nawet ten jego styl jej się spodobał, że się nie spieszył z seksem, że budował wszystko powoli, itd... właśnie to ją w nim urzekło.

Gość gość
Autorko - nie przejmuj się. Ja potrafię akurat czasem z takim tekstem ostrym wystartować do mojego faceta, że zawsze wtedy na mnie patrzy w taki charakterystyczny sposób i mówi " ja oczekuję od dziewczyny romantyzmu, delikatności, a nie .....bla bla bla" - ale on mnie zna i wie, że lubię tak przyfasolić, że hehe. Nie jeste wulgarna tylko czasem lubię tak dowalić z pieprzykiem. Cóż, Ty temu swojemu pojechałaś trochę po ambicji, więc musisz po prostu stopniowo, powoli to odpracować, ale nie gwałtownie - po prostu udowodnij mu, żę dla Ciebie ważne są takie rzeczy jak romantyzm, delikatność, subtelność, spokój etc. Postaraj się go pochwalić, jak coś zrobi dobrze, ale tak aby to miało ręce i nogi i było naturalne. Powiedz mu coś miłego, przytul się, powiedz, że ma słodki pieprzyk tu czy tam. Takie drobiazgi - które czujesz naprawdę. Facet lubi być podziwiany, a Ty go trochę zdołowałaś, musisz więc mu pokazać, że go podziwiasz i jest wzorem dla Ciebi, tzn. wzorem faceta. Ja nie tłumaczyłabym się za bardzo z tego co było po pijaku, chyba że bardzo Cię to męczy. Jeżeli chcesz, żeby był "ciepły" musisz sama okazać mu "ciepło" Zamknął się , bo to naturalna reakcja, nie można się bowiem odkrywać przed kimś, kto Cię może zranić. A ty go zraniłaś.

Gość gość
Wiecie co powiem wam kiedyś rozmawialiśmy o związku co jest. powiedział mi wtedy takie zdanie że nie sztuka podziwiać zalety drugiej strony, ale sztuka dojść do takiego momentu w związku że będziesz mógł się zwierzyć z najgorszych słabości licząc na zrozumienie drugiej osoby coś w tym stylu powiedział myślę że to bardziej ten śmiech go uderzył

Gość gość
Ja potrafię akurat czasem z takim tekstem ostrym wystartować do mojego faceta x To zupełnie co innego, to już jest twój facet i zapewne dobrze się znacie, a tu mamy początek znajomości, jeszcze ze sobą nie spali, więc tego nawet związkiem nazwać nie można, na razie się kumplują właściwie :) Po pójściu ze sobą do łóżka wszystko staje się łatwiejsze, nie trzeba już się tak czaić, uważać na wszystko, człowiek staje się wyluzowany.

Gość gość
Powiedziałaś mężczyźnie, który jest pewnie prawiczkiem, że wolisz roochaczy to czego oczekiwałaś? Myślałaś, że będzie za Tobą latał? Przecież i tak to nie twój typ.

Gość gość
I jeszcze banda idiotek już wykręcs kota ogonem żeby wyszło że facet do bani. Ohydne

Gość gość
gość dziś I jeszcze banda idiotek już wykręcs kota ogonem żeby wyszło że facet do bani. Ohydne x Na tym forum (ogólnie) kobiety tak robią. Chodzi o to by za wszystko obarczyć mężczyzn. Jedne wybierają chamów świadomie a potem gadanie, że mężczyzna przez kilka lat był dobry a nagle z dnia na dzień jest chamem :p Najbardziej (ogólnie) kobiety obrażają mężczyzn, którzy są niedoświadczeni seksualnie. Najczęstszym powodem jest to, że nie uprawiają seksu bez miłości, związku, uczuć. (ogólnie) Kobiety z forum zniechęcają do siebie a potem obrażają mężczyzn za to, że ich nie chcą przekręcając kota ogonem zakładają tematy w stylu "zagraniczni są super a Polacy do bani". To koniec zdrowych relacji damsko-męskich. Świat chyli się ku upadkowi.

Gość gość
ZOSTAW GO TY D/Z/i/W/K/O

To co powiedziałaś skreśliło wszystko na związek, nie wyobrażam sobie waszego sexu jak on będzie miał te słowa w głowie i myśli że lubisz ostrych gości a on nie ma takiego doświadczenia i go zaraz po możesz wyśmiać jak po tym jak rozmawialiście, moim zdaniem to nie miłość tylko zauroczenie, nie zawracaj chłopakowi głowy bo nie pasujecie do siebie a jak się tak dogadujecie to proponuję przyjaźń nie innego nie będzie z tego.

Gość gość
Kiedy faceci oczekują dziewic, to jest ok. Jak kobiety jasno mówią, że nie chcą być tymi pierwszymi, tylko ostatnimi, bo same wolą być ich partner był ich przewodnikami w sprawach seksu, to są d*********** To całkiem normalne, że dziewczyna wolała nie być nauczycielką swojego faceta. Ani to dziwne, ani zboczone. Mogła nie wiedzieć, że facet jest prawiczkiem i palnąć coś głupiego. Koniec końców chce z nim być, mimo że on może mieć jakieś problemy w tej sferze i to jest chyba ważniejsze, niż jakaś głupota, którą powiedziała pod wpływem %%%. Zakładam, że ona więcej tak nie zrobi, a wręcz będzie chciała go wspierać i sprawić, że on poczuje się przy niej pewnie. A jeśli on dalej będzie taki przewrażliwiony, to nigdy nie zobaczy jak to się robi i będzie jeszcze dziwniej, jak za 10 lat usłyszy podobny tekst od kolejnej potencjalnej partnerki.

Gość gość
A ja myślę że jeśli to taki fajny facet to jej wybaczy.

Gość gość
Ale ciebie dno nie kobieta, daj mu spokój

Gość gość
Dziewczyny mam się dziś z nim spotkać, dzwonił do mnie ma przyjść do mnie. Bardzo się boje tej rozmowy

Gość gość
Kolejna idiotka

Gość gość
i jak było?

Gość gość
też jestem ciekawa

Gość gość
to już trwa parę miesięcy i nic nie było?! to rzeczywiście nieporadna ciapa o której był program.