Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci zmuszani

Faceci są zmuszani do ślubów, żaden nie bierze bo chce

Polecane posty

Gość faceci zmuszani

bo niby na co facetowi ślub? to baba zawsze chce pierścionki i oświadczyny i szantażuje faceta aż ten ulegnie. Tak to jest w 100%

Gość gość
Nie martw się, z tobą żadna nie będzie chciała wziąć ślubu. Na co kobiecie idiota i mizogin?

Gość gość
na co facetowi tępa szmata i pijawka?

Gość gość
Widzę, że twój ból d**y jest tak wielki iż musiałeś założyć nowy temat? Mało to pomyj na kobiety wylałeś pod podobnym tematem? Współczuję twojej matce, że wysrała takie g****o jak ty.

Gość faceci zmuszani
Co??? Bo facet nie chce kuli u nogi w postaci ślubu to jest bee? Spier/dalaj szmato i doopodajko, leniwa kur/wo, tylko na gotowe taka piz/da leci, zaciążyć i po alimenty do sądu suka je/bana

Gość gość
no to ewidentnie widać , ze faceci do głupie pipki, którymi można kierować jak niedorozwiniętymi dziećmi, ani charakteru, ani własnego zdania i jeszcze do tego jacyś strachliwi skoro tak łatwo dają się zmusić do tak strasznej dla nich rzeczy

Gość gość
Trzeba być skończonym idiotą, żeby pisać takie p******e bełkotliwe rzygi. Ty nie jesteś facetem tylko imitacją faceta.

Gość gość
kozak w necie dupa w świecie

Gość faceci zmuszani
Zamknij się babo! Tylko geje jak ja są coś warci!

Gość gość
Mi na ślubie nigdy nie zależało. Mój juz teraz mąż 10 lat piłował mi czachę żebym za niego wyszła. Przeważyły względy praktyczne (chciałam mieć takie samo nazwisko jak nasz kilkuletni wtedy syn). Nie zależało mi na wielkim weselu (po cholerę to komu?). Zrobiliśmy skromne przyjęcie na powietrzu w gronie najbliższych. I w sumie tyle. Nic się między nami nie zmieniło.Jest normalnie.

Gość faceci zmuszani
g****o!

Gość prawda boli suki
To baby pchają facetów w śluby, facetów na to nie gotowych, lecz one mają swoje własne projekty i plany i chcą tylko jelenia uziemić, wiecie że to prawda, bo jaki facet by chciał durne pierścionki kupować i na durne śluby i wesela wydawać mase szmalu, i nie mieć z tego NIC!!!

Gość gość
Ja tam zawsze zrazam do siebie dziewczyny tym tekstem albo podobnym: "ze mna seks dziewczyno, tylko po slubie" wtedy opadaja im szczeki i daja sobie ze mna spokoj :)

Gość gość
To prawda. Zaden facet na poziomie nie chce slubu. Ale zdazaja sie tez inne Przyczyny slubu, np sprawy wizowe. W nowoczesnych krajach to obecnie czesty powod slubu.

Gość gość
Masa facetów na poziomie ma rodziny bo kiedyś wzięli ślub. Slubu nie chcą tylko nieudacznicy, zboczeńcy i impotenci.

Gość gość
Mezczyzni nie chca brac slubu bo po sie meczyc ze sfrustrowanymi idiotkami jak ta z 6.42. Lepiej korzystac z zycia niz brac sobie balast na lata.

Gość zacny waćpan nowoczesny
małżeństwa są jak ulubiona potrawa, najpierw je bo lubi, potem je z rozpędu, potem je bo musi, potem je i rzyga, a potem już tylko rzyga. Przypadek?

Gość gość
A dawne czasy były takie ze to kobiety były zmuszanie i to przez rodziców. Np siostra babci. Rodzice zmusiło znaczy kazali masz wyjść i kojec. Ona miała 20 lat a jej mąż 40 chyba. Ale zmarł potem. He he z ridzestwen się śmiejemy ze to otrula. Co zrobisz takie czasy były

Gość hip po potam
to nie dawne czasy, w wielu miejscach na ziemi dalej jest zwyczaj ślubów ustawianych, szczególnie w mniej uzachodnionych rejonach świata gdzie istnieją obrzędy z 8go wieku

Gość gość
a mój się sam oświadczył, dwa razy ;)

Gość Taki_jeden_4
a mój się sam oświadczył, dwa razy xxxx bo wiedział dobrze ze albo slub albo spadaj. zgadzam sie z autorem w 100 %.