Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najgłupsze pomysły jakie wam przyszły do głowy ale nigdy byście ich nie zrealizo

Polecane posty

Gość gość

nigdy byście ich nie zrealizowali. Mi często coś takiego przychodzi do głowy ale ze względu na konsekwencje prawne, moralne czy wstyd jaki by mnie później ogarnął tego nie realizuję. Na przykład gdy ktoś doprowadził mnie do szału to myślałam, by wybić mu okno i narobić na wycieraczkę. Sam pomysł wywołał uśmiech na mojej twarzy...

Gość gość
nakupić wielką przyczepe ziaren marihuany i siać gdzie popadnie poprostu wszedzie żeby aż władze przestały to usuwać aby sie rozsiewało potem samo:D

Gość gość
Ja miałam ochotę nago biegać po mieście :D

Gość gość
oj duzo jest takich rzeczy - chciałabym rozwalić na szyby w sklepie, po prostu dla jaj rozbijac kamieniami szkło w witrynach, na przystankach - uprawiać seks w miejscu publicznym, ryzyko ze ktos mnie przyłapie np w nocnym autobusie, w bramie kamienicy, pod prysznicem na basenie itp - orgia grupowa

Gość gość
Zabijanie ludzi...o tym myślę,ale nigdy nie zrealizuje.

Gość gość
najguszy tl logoxzic sie z zonom kllegj czy ja este norr,alny ta obiecala mi ze bedziemmy dalen kolegami baby to swinie eh dupczylismysje jak koty niewiem jak sje koty ,zabrala mi wszystkke zdnecia huj z perscionkem wiem ze ze mie suka kochala i wie ze ja na tez,ba h to swinie eh k***a nierycze bo wiem kurde rozumie tego goscia o spiewal (e taka cisze wszystkie gwiazdy ci wylicze ciebie wolam a?tu szisza i pustka do okola lalalal lalala eh baby to swinie a tak ja kocbam:-( a niech mie w d**e i tak jcos csuje :-(

Gość gość
21:45 a jakie masz wyksztalcenie? mam nadzieje, ze nie konczysz studiow !