Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Catering dietetyczny Wrocław

Polecane posty

Gość Gabriela

Przepyszny catering serwuje Cud i Miód 🙂 JUż trzeci tydzień cieszę się zdrowymi posiłkami na diecie standard i mój organizm to lubi. Fajnie też ze mają pudełka biodegradowalne, to się ceni

Gość Toldo
Dnia 3.11.2019 o 19:01, Gość edzia napisał:

a korzysta ktoś może z diety pudelkowej tajm? ja jestem na diecie slim 1500 i jestem zachwycona, wszystko smaczne i świeże 🙂 myśle że szybko z niej nie zrezygnuje

Słyszałem o tym, podobno na każdym pudełku jest ile czasu potrzeba na przygotowanie takiego posiłku 😄 spoko sprawa, może sam spróbuje po nowym roku

Gość Paulla
Dnia 30.11.2019 o 15:30, Gość Toldo napisał:

Słyszałem o tym, podobno na każdym pudełku jest ile czasu potrzeba na przygotowanie takiego posiłku 😄 spoko sprawa, może sam spróbuje po nowym roku

Tak! Mają takie fajne opisy składu, czasu potrzebnego na przygotowanie i wartości odżywczych. Moim zdaniem mega plus!

Gość gigwi
Dnia 10.12.2019 o 10:54, Gość Paulla napisał:

Tak! Mają takie fajne opisy składu, czasu potrzebnego na przygotowanie i wartości odżywczych. Moim zdaniem mega plus!

oo czaad! pierwsze słysze o czyms takim a mega fajny pomysł 😄 

Gość Paulla
Dnia 11.12.2019 o 12:43, Gość gigwi napisał:

oo czaad! pierwsze słysze o czyms takim a mega fajny pomysł 😄 

Też mi się to strasznie podoba i zawsze można podkraść jakiś pomysł na przykład na sałatkę 😄 

Gość Katarzyna
Dnia 31.10.2019 o 10:18, Gość Dorota napisał:

Zgadzam się, w naszej szkole zmienił się katering na Kanzeon i od razu widać ogromną różnicę w jakości posiłków i w wyglądzie samej stołówki. Nowa zastawa, serwetki (w końcu!), a dzieci zawsze otrzymują jakiś świeży owoc albo świeżo wyciskany sok. Ceny też dużo lepsze.

W przedszkolu mojego syna też jest od niedawna katering Kanzeon! Ciężko uwierzyć, ale panie w końcu przestały skarżyć się, jaki z niego niejadek 😉. Ja jako mama bardzo doceniam właśnie ten owocowy element, który codziennie pojawia się w menu. Tyle się ostatnio mówi o jakości tych przedszkolnych posiłków... Już się tym nie martwię, bo w końcu mój syn je w swoim przedszkolu zdrowo i ze smakiem. 

Gość Diana

Ja zamawiam z wygodnejDiety i jedzenie jest bardzo smaczne a co najważniejsze świeże .

Gość gość

jak najbardziej wygodna dieta i atrakcyjna cenowo i jedzonko świeże, bardzo ale to bardzo urozmaicone, nie ma nudy, polecam

Gość Kama
Dnia 10.12.2019 o 10:54, Gość Paulla napisał:

A jak gotują? Zjadliwe toto?

Gość pati
Dnia 2.01.2020 o 05:01, Gość Kama napisał:

A jak gotują? Zjadliwe toto?

pychooota! wszystko zjadam ze smakiem

Gość Kama
Dnia 5.01.2020 o 15:42, Gość pati napisał:

pychooota! wszystko zjadam ze smakiem

Haha 😄 To się nazywa rekomendacja 😉 

Gość beata
Dnia 30.11.2019 o 15:30, Gość Toldo napisał:

korzystam 😄 ten czas na pudełku to świetny pomysł, dopiero teraz zdałam sobie sprawe ile czasu spędzałam w kuchni

Gość Kornelona
Dnia 31.10.2019 o 10:18, Gość Dorota napisał:

Zgadzam się, w naszej szkole zmienił się katering na Kanzeon i od razu widać ogromną różnicę w jakości posiłków i w wyglądzie samej stołówki. Nowa zastawa, serwetki (w końcu!), a dzieci zawsze otrzymują jakiś świeży owoc albo świeżo wyciskany sok. Ceny też dużo lepsze.

Ja myślę, że tutaj nie chodzi o katering szkolny. Mimo tego zgodzę się z tym co piszesz, bo moje dziecko też ma w szkole katering Kanzeon.

Gość 8eata

Pudełka to fajna sprawa, bardzo wygodna 🙂 I chyba coraz więcej osób się na to decyduje? Jedyny minus to to, że nie zawsze ma się na coś ochotę, a tu dostanie się to „odgórnie”. Ale jak się zamawia dobry catering, to jest smacznie i różnorodnie. Ja polecam FitBoxy, które niedawno odkryłam.

Catering to suuuper wygodna sprawa. Nie wiedziałam, że opcja z gotowymi posiłkami tak bardzo ułatwi mi organizację czasu. Kiedy nie muszę poświęcać godzin na przygotowanie obiadu dzień w dzień, mam o wiele więcej czasu dla siebie i dzieci 😉 My od kilku miesięcy korzystamy z oferty kanzeon i jesteśm bardzo zadowoleni 🙂 

no według mnie w naszym regione to Fit Fagola Catering jest godny uwagi. Jestem już u nich ponad miesiąc i naprawdę oceniam ich wysoko. Jestem na diecie classic i mogę polecić. Bardzo fajnie skomponowane menu - przede wszystkim różnorodne. Dania są zawsze estetycznie zapakowane że aż ślinka cieknie 😉

Gość

Interesuje cię catering dietetyczny Wrocław? Nie ma z tym problemu, bo tam działa wiele firm. Ale od siebie mogę zostawić ci namiar na nich https://fit-body.com.pl/catering-dietetyczny-wroclaw/  . Bardzo szeroka oferta diet. Do tego dobre ceny. Posiłki świeże, zawsze na czas. Myślę, że będziesz zadowolona. A taka dieta pudełkowa to ogromna oszczędność czasu.