Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teksty ktore powoduja ze dziewczynie ktora mnie poznaje opada szczeka obraca sie

Polecane posty

Gość gość

Na piecie i nie chce miec ze mna nic wspolnego. :) oto one: 1) ze mna seks tylko po slubie 2) raz w zyciu bylem pijany i ogolnie nie lubie alkoholu 3) nigdy nic nie cpalem 4) jestem spokojnym domatorem Jesli chcecie by dziewczyny was olaly to wystarczy ze powiecie te teksty :)

Gość gość
Myslę że większości dziewczyn to odpowiada, a nie chcą ciebie, bo jesteś antypatyczny, wredny, emanujesz nienawiścią do kobiet no i pewnie brzydki.

Gość gość
Hahahahahahaha, ale go załatwiłaś.

Gość gość
Z toba seksu nie będzie prawie wcale, bo przecież to czynność służąca prokreacji tylko. Kto cie tak skrzywdzil dziecinko? Matka jest fanatyczka religijną?

Gość gość
Jakiś ksiądz go skrzywdził pewnikiem.

Gość gość
Przykro mi lewaki jestescie w bledzie :)

Gość gość
"... nie chcą ciebie, bo jesteś antypatyczny, wredny, emanujesz nienawiścią do kobiet no i pewnie brzydki." Coz za wykwintna psychoanaliza przez internet! :D

Gość gość
"... nie chcą ciebie, bo jesteś antypatyczny, wredny, emanujesz nienawiścią do kobiet no i pewnie brzydki." Coz za wykwintna psychoanaliza przez internet! :D

Gość gość
Jasne, jak ktoś nie wariuje razem z tobą, to jest lewakiem. Weź młotek i walnij sobie przez łeb, może splynie na ciebie jasność.

Gość gość
Jaka??? Wykwintna? Słów zabrakło czy pomyslunku?

Gość gość
Hahahaha a jak ktos nie wariuje z wami to jest nawiedzony :D?

Gość gość
My nie wariujemy, czytaj uważnie. Nie przeszkadzają nam twoje założenia, tylko nie chcemy ciebie, a to ważna różnica :D:p

Gość gość
powiem ci tak. jakbyś im nawinął, że chlasz codziennie, ćpasz tyle ile chlasz i rooochasz psy sąsiadów to też by cie olały. druga sprawa, dosyć smutna, dotyczy przesunięcia pewnych granic normalności. czyli po prostu jestes zbyt mało zdegenerowany jak na dzisiejsze czasy. ja natomiast wyprzedzam współczesność pod tym względem i też nie lataja za mna panny sznurem

Gość gość
one po prostu chcą kogoś "normalnego". obecnie termin ten oznacza niemozliwą do pogodzenia mieszankę róznych cech i zachowań. olej kretynki to sie tylko do rooochania nadaje o ile będzie otwierało gębe tylko do obciagania

Gość gość
Mowisz im takie teksty na pierwszym spotkaniu?

Gość gość
Obciagnąć to ja ci mogę paralizatorem ty goowaniane ścierwo.

Gość gość
Jestes jak PiS ,przekonany o swojej wyjątkowosci, a jestes zwyczajnym debilem.

Gość gość
Kobiety na ciebie leją, bo wcale nie zależy ci na żadnych zasadach, tylko na tym, żeby je zmieszać z błotem. Jak ci nie starcza argumentów to zaczynasz bredzić o obciąganiu. Wsadź sobie w odkurzacz to sobie obciągniesz, normalna kobieta ci tego nie zrobiu, ty goowno na kiju.

Gość gość
No i wyszlo szydlo z worka :) kobiety wola takich co pija cpaja zaliczaja bez zobowiazan zdradzaja spoko wasza sprawa:P a jak facet nie pije nie cpa nie zdradza i chce miec rodzine to jest "psycholem", "swirem" itd. Ale to tylko swiadczy o was. Jak to mowil Dzizas "po owocach ich poznaci" czyli ludzi poznaje sie po tym co robia :) a co wy robicie? Wybieracie facetow ktorzy beda was zdradzac bic pic cpac oleja was i wasze dzieci jak tylko wpadniecie - a to juz tylko swiadczy o was :P

Gość gość
Kobiety wolą takich, którzy nie pija, nie ćpają, nie zaliczają, są wierni, szanują je, nie proponują im obciągania i w żaden sposób im nie ubliżają, w przeciwieństwie do ciebie. Jestem tępym goownianym chamem i dlatego kobiety odwracaja się od ciebie na pięcie.

Gość gość
Zrozumiałeś, gnoju???

Gość gość
Co sie tak kryjesz, gnoju i tchórzu?