Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta bermer

Pizza na dowóz Białystok

Polecane posty

Gość marta bermer

Gdzie zamawiacie, jaką pizzę, na jakim cieście? No i przede wszystkim - czy jedzenie jest dostarczane ciepłe? Szukamy nowej miejscówki, bo już dwa razy przywieziono nam pizzę która kwalifikowała się do piekarnika ;/

Gość fasters
Nie zamawiamy często pizzy, a jeśli już to do pracy - na kilka osób. I wtedy zamawiamy z Dominium, a w zasadzie z Gusto Dominium, bo zmienili nazwę, wiem że zmieniło się również coś w aranżacji. Tam macie pizzę w tygodniu, ale tylko do środy w fajnej promocji - druga pizza jest za 5 zł. Dostawa bezpłatna, pizza ciepła i zawsze smaczna. Spróbujcie kiedyś.

Gość marta bermer
Gdzie oni mają lokal? Zupełnie nie kojarzę nazwy, ale też jakoś specjalnie często nie wychodzę na miasta, za sklepami też nie przepadam - jak muszę to idę ;-) Jaką moją nazwę to dla mnie jest mało istotne - interesuje mnie smak jedzenia, bo jak rozumiem dotychczas bardzo ok tak? Na jaką pizzę do nich chodzicie?

Gość fasters
Lokal jest w Atrium. Czy zmiana nie jest istotna? Akurat w sobotę byliśmy na pizzy i wiem, że coś zmieniło się w menu. Wiem również, że pocztówki na ścianie i fototapeta to również efekt przemiany. Jak dla mnie to jeden z fajniejszych lokali w mieście - nie tylko wśród pizzerii.

Gość gość
Najlepsza pizza jest w Savonie, ale tylko w lokalu przy ul. Pogodnej.

Gość gość
Dominium to ohyda!

Gość fasters
Nie, to bardzo smaczna pizza - mało gdzie taką podają, na takim cieście, z tak smacznymi składnikami. Apropo zmian - czy próbowaliście może pizz - Della Casa I Della Casa Bianca? Bo to właśnie zostało wprowadzone w ramach zmian. Warto spróbować?

Gość anadalea
Chyba nie wiesz o czym piszesz ;-) Tam jak u nich wejdziesz w menu to masz całą grupę o takiej nazwie, a tam kilka różnych rodzajów pizzy ;-) Jest np. Toscana, z szynką dojrzewającą. Jest również pizza z małżami, krewetkami, tuńczykiem. Czyli już takie po wypasie oryginalne i wyszukane składniki jak na pizzę.

Gość asia katorek
Może nie bywam u nich jakoś szczególnie często, ale jeśli już to na dania, lunchu. Mają świetne danie makaronowe ze szpinakiem. Wiem, że na pewno było coś takiego jak jak lunch menu - w tygodniu, do 16 chyba. Wiem że wtedy było bardzo przyjaźnie cenowo. Ale przede wszystkim - smak ;-)

Gość anadalea
Wiem, że mają dobre makarony, jakieś dwa razy byłam u nich na tym. Chodzę zbyt rzadko, żeby móc wszystkiego próbować, a na dowóz to wolimy pizzę zamówić. W sumie to nie mam pojęcia, czy nawet można potrawy zamawiać w dowozie. Można? W sumie można spróbować ;-)

Gość gość
Ja tam lubię peperoni z ostrym sosem w Telepizzy. Najlepsza pizza z sieciówek. Dominium to ohyda! Kiedyś się naciąłem w Atrium Biała. Masakra! Tylko kelnerka fajna. Żarcie beznadziejne. Dużo lepsza już jest Da Grasso. Ciekawe, tylko jak Gruby Benek, bo nigdy nie jadłem?

Gość asia katorek
Gruby benek jeszcze istnieje? Kiedy byłam u nich po raz ostatni to ta pizza była strasznie tłusta, pływała w serze, nie wiem jak jest teraz. Wolę skromniejszą pizzę - cienkie ciasto, porządne produkty na pizzy. Coś takiego je się ze smakiem bez sosów, a sami wiecie jak to wygląda przy mega dużych i puszystych pizzach. Trzeba to zalać sosami.

Gość homets
Nie wiedziałam lokalu Benka od dawna. Gusto Dominium ma faktycznie bardzo dobrą pizzę, smaczną, na cienkim cieście. W sumie włoskiej pizzy nie podaje się w wielu lokalach tzn. pizzy która nie tylko się tak nazywa, ale również tak samo smakuje, bo jednak o to w tym wszystkim chodzi.

Gość gość
Ludzkie pojęcie przechodzi, że w takiej dziurze jak Białystok jest w ogóle pizzeria.Tam tylko ludzie powinni kartofle z omastą i zsiadłym mlekiem wpierdzielać.

Gość homets
Jest i to nie jedna - ale zakładam, że nawet nie wiesz o jakim mieście mówisz, zgadza się? ;-) Inna sprawa to taka, która pizzeria podaje rzeczywiście pizzę smaczną, na cienkim cieście i odpowiednio przyrządzoną. Inne podejście do jakości składników i ich przygotowania - oczywiście każdemu może smakować inna pizza i inny placek.

Gość ambola
Gusto ma przede wszystkim dobre te promocje - w tej okolicy ciężko zjeść obiad za taką kasę. Mowa oczywiście o tej pizzy za pół ceny do 13, no i jest jeszcze druga pizza w dostawie za 5 zł. Coś takiego już faktycznie się opłaca. A że jedzenie mają faktycznie smaczna, to po prostu tam od czasu do czasu chodzimy.

Gość gomeszki
A ile się średnio w tygodniu czeka u nich na dostawę? Wczoraj zamówiliśmy pizzę do pracy i czekaliśmy prawie 1,5 h, co przy takich godzinach i jeszcze w dodatku w tygodniu, jest według mnie katastrofą. U innych jest lepiej?

Gość hemparek
Ostatnim razem to chyba było 35 minut, ale my nie zamawiamy jakoś często, może raz w miesiącu i to zawsze w tygodniu, popołudniami. Pewnie najdłużej na jedzenie się czeka wieczorami i w weekendy. Wtedy mają najwięcej klientów w pizzeriach. W tygodniu i przed wieczorem powinno być luźniej.

Gość gość
Najlepsze jedzenie jest na ulicy Zwycięzców 4 w Warszawie. Bardzo dobrze gotują, www. sushiwesola.pl to jest to!