Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Studio Urody Gaja Kluczbork OPINIE

Polecane posty

Gość gość

Hej, ktoś korzystał z usług tego studia? Głównie chodzi mi o makijaż permanentny. Z góry dzięki.

Gość gość
Byłam tutaj na makijażu permanentnym brwi i osobiście jestem zadowolona. nie wiem co chciałabyś wiedzieć, ale z własnej perspektywy mogę ci powiedzieć, że bylo warto, bo zrobili mi te brwi naprawdę ładnie wiesz tak naturalnie, a nie upiornie i sztucznie jak w większości przypadków.

Gość gość
w naszym mieście nie ma lepszego salonu kosmetycznego i fryzjerskiego, niż Studio Urody Gaja i wiem to z własnego doświadczenia

Gość gość
Aaa

Gość gość
a gdzie dokładnie znajduje sie to studio ?, bo jakoś po nazwie nie kojarzę...

Gość gość
witkacego 8 ;) kojarzysz?

Gość gość
Jedź do miasta namysłów z Namysłowa do Kluczborka jest 35 km Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
polecam salon urody donna namysłów w namysłowie (województwo opolskie) powiat namysłowski graniczy z powiatem kluczborskim

Gość gość
przyznam, że jest to mało znane studio urody w naszym mieście, a szkoda, bo wykonują zabiegi naprawdę profesjonalnie w dobrej cenie

Gość gość
byłam w tym studiu po raz pierwszy i wiecie co mnie najbardziej zaskoczyło ? ceny.. w sensie niskie ;) W Kluczborku są droższe studia

Gość GosiaKupa
Na makijaż permanentny to ja polecam Akademię HairXtend Poland. Kursanci często potrzebują modeli do takiego właśnie makijażu, cena u takiego kursanta za makijaż jest bardzo niska, często płacisz tylko za zużyte produkty. Ja ostatnio byłam właśnie na makijażu i mam zrobione perfekcyjnie, kursant robił pod okiem profesjonalisty http://www.hairxtend.pl/training/260

Gość gość
przyznam wam, ze pierwszy raz spotkałam się z tym, że facet wykonuje makijaż permanentny myślałam,że zabieg wykona Pani Małgosia, a tu takie zaskoczenie i to pozytywne :)

Gość gość
tutaj zawsze wiedzą jak zrobić mi włosy, bym wyglądała dobrze obsługa jest miła, elokwentna i doświadczona oby tak dalej!

Gość gość
Studio Urody Gaja z pewnością przekonało mnie do siebie swoimi cenami. Nie ma to jak niewysokie ceny za naprawdę profesjonalne usługi fryzjerskie i kosmetyczne. jestem zadowolona!

Gość gość
dla mnie to studio jest urocze i niedrogie zawsze stosują się do wytycznych, rozumieją potrzeby klientów i dbają o to, by klient wyszedł od nich zadowolony

Gość gość
już niedługo będę u was!!! musze przecież skorzystać z waszych świątecznych promocji! <3

Gość gość
co sądzicie o karboksyterapii ? ktoś z was tutaj był na tym zabiegu? to naprawdę taki hit? i ile płaciłyście????

Gość gość
byłam :) hit:) byłam dawno, więc nie pamiętam dokładnie cen, ale powiem ci że warto ;) mi pomogło to odmłodzić skórę twarzy, zmarszczki nie są już widocznie, nie pojawiają się już w takiej ilości, więc zabieg godny polecenia

Gość gość
zabieg karboksyterapii jest skuteczny, bezpieczny oraz małoinwazyjny, nie wymaga znieczulenia co ważne moim zdaniem karboksyterapia nie pozostawia żadnych śladów i klient może od razu po zabiegu może wrócić do codziennych zajęć jestem jak na razie zadowolona, bo karboksyterapia przynosi same dobre efekty

Gość gość
witam, ja jestem ciekawa waszego zdania na temat liftingu wolumetrycznego co sądzicie o efektach chodzi mi głównie o dolinę łez mam okropne dołki pod oczami, wyglądam na zmęczoną, starą i po prostu zaniedbaną, bardzo chciałabym się ich pozbyć czy ten zabieg jest godny polecenia jeśli chodzi o doliny łez?

Gość gość
akurat doliny łez nie leczyłam tym sposobem, ale Pani Małgosia na pewno ci doradzi i powie na jakie efekty możesz liczyć wiem, że wypełnienie kwasem hialuronowym daje dobry efekt a co do liftingu , to nie mam pojęcia duże masz te doliny łez?

Gość gość
no mam takie typowe dołki pod oczami..;/ masakra... do tego cienie...wszystko się kiepsko prezentuje...;/ więc dlatego chciałabym się dowiedzieć coś na temat tego liftingu wolumetrycznego

Gość gość
moim zdaniem jest to zabieg godny polecenia, mam nadzieję, że poszłaś już na konsultację do Pani Małgosi i wszystkiego się dowiedziałaś daj znać jestem ciekawa, co tobie powiedziała buziaki

Gość gość
ja też borykam się z dolinami lez, próboowałam juz różnych zabiegów, kremów, ale nic nie przyniosło wymiernych rezultatów ktoś może coś polecić?

Gość gość
jestem po pierwszej wizycie w tym salonie pozytywne zaskoczenie zarowno Pani Małgosia jak i Pan Jarek to świetny duet wyszłam z salonu zadowolona taka zmiana byla mi potrzebna!

Gość gość
witam, co sądzicie o nowości w salonie ? chodzi mi o laser diodowy

Gość gość
wg mnie całkowicie bezbolesny i bardzo szybki zabieg :) można z jego pomocą pozbyc sie wielu niedoskonałosci w moim przypadku jest to zbędne owłosienie ;) w każdym razie jestem już po paru zabiegach i nie narzekam :)

Gość gość
tak,pomaga w usuwaniu włosów ciemnych, jasnych, rudych oraz cienkich zależy z jakiej części ciała chcesz się pozbyć włosków , każda część ciała jest inaczej wyceniana

Gość gość
głównie chodzi mi o nogi :) czyli uda i łydki :)

Gość gość
całe nogi 600 zł ;)