Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czyw aszym zdaniem teraz ja sie powinnam odezwać?

Polecane posty

Gość gość

Zwykle to on inicjował spotkania. Ostatnio mi powiedział, ze chyba o nim zapomniałam juz i jak się stesknie zebym mu dała znać... Isie nie odzywa już tylko mi wysłal zyczenia na swieta i nowy rok, ja odpisałam... Waszym zdaniem teraz ja sie powinnam odezwać?

Gość GośćM
Jesli jestes nim zainteresowana to pewnie. Moim zdaniem kobieta jak sie odzywa pierwsza, oczywiscie nie za czesto, to znaczy ze jest zainteresowana i pokazuje to tym mezczyznie. Jak mi zalezy to nie mam problemu z tym zeby inicjowac.

Gość gość
To od ostatniego razu sie nie odezwal? Czyli olal cie na swieta i na sylwestra?

Gość gość
jak pisałam na świeta i sylwestra mi wysłał życzenia, a ja mu odpisałam a potem sie juz nie odzywał...Zastnawiam sie co zrobic w koncu sugerował żebym sie odezwała jak sie steksnie... A moze jemu juz nie zalezy?

Moim zdaniem moze nie chcial byc ta jedna strona tylko dla ktorej w jakis sposob zalezy. Mysle ze szukal potwierdzenia zainteresowania rozwinieciem znajomosci z Twojej strony. Przeciez sam Ci zasugerowal"odzywaj sie...".

Gość gość
No może masz racje :( Bo smutno mi jak on teraz tez milczy... W sumie to zawsze on proponował spotkania...Chyba sie jednak odezwę

Zalezy Ci na nim? To normalnie odezwij sie do niego. Zapytaj co slychac i nawet nic by Ci sie nie stalo jak zaproponujesz mu zebyscie gdzies razem wyskoczyli skoro to caly czas on inicjowal spotkania...

Gość gość
Ale on napisał bardziej osobiste życzenia, widać, ze nie byly do wszystkich. Czyli na swieta mnie nie olał, ale teraz milczy :(

Gość gość
Co? Jaka zone? to nie byl moj temat oboje jestesmy wolni, wiec nie mac tu tematu. Gosc M, masz racje odezwe sie

Gość gość
A czemu sylwestra nie spędziliście razem?

Gość gość
Bo nie jestesmy jeszcze razem na poważnie ,ale spotykamy sie od jakiego czasu

Gość gość
Co klamiesz, ze nie ma zony? Kogo chcesz oszukac? A twoich tematow o tym ze ci powiedzial zebys sie odezwala jak sie stesknisz jest chyba z 10... Desperatka...

Gość gość
GośćM przeszłaś samą siebie już.

Gość gość
Jak zwykle trole sie pojawily :P Dobra, narazie

Gość gość
No i jak zwykle desperatka po tym jak wyszlo szydlo z worka zniknie i zaraz zalozy nowy temat...